Daha donanımlısı alınabilir bu araçta pek opsiyon yok.
Printable View
Rolling konuları açılınca favori duruldu
Fiesta S 1.6 TDCI
İlan No: 326092647
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
a3 sport line 160k?
Bunlar ne ara bu fiyat oldu yahu. Golf R paylaşılmıştı 150 civarına. Onlar da 200'e dayanmış, bazıları aşmış bile.
Golf r olsun o kadar 2.0. Bu 1.6 olmasına rağmen bu fiyat olması komik. =)
Çoktan geldi onlar da, Assan yine yeniden keşfedilmişcesine parça parça getiriyor donanımları. Her yeni donanımda yeni paket üretiyorlar Elite-Red Pack-Go, şimdi de Star diye bi paket yaptılar, Digital klima, anahtarsız giriş, anahtarsız çalıştırma vs dolu ama fiyatları da köklemişler. 60 lira yersen :D
Araba alınacak en son zamanda almışız. Şu saatten sonra yapacağım tek geçiş şu olur :D Ki geçtim Nisan da. 150 liradan ayda 3 depo doldururken, şimdi 150ye tüm ay geziyor :D
http://i66.tinypic.com/atk9hh.jpg
CADİLLAC DEVİLLE 4.6 CONCOURS LİMUZİN
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
65-75 civari olsa alinip modernize edilip dugunlere filan kosturulur ama 150 lira coook fazla.
https://i.hizliresim.com/Mv1ykQ.jpg
Sanırım bu kafa yapısında oldukça hiçbir arabayı değerinde alamıyacağız :)
Boş geçmeyelim
Ford Focus 1.6 SCTİ Titanium
Fiyat biraz yüksek ama bu motor seçeneğinde sunroof ve mercekli far yok ilanlarda içi zaten bilindik titanium. 1.6 benzinli 182 bg motor merak uyandırıyor açıkcası :)
verildi mi bilmiyorum mobilim bakamadım ama bişeyi merak ediyorum hidrolik el freni ne için var ? troll yapmayın ciddi sordum bilmediğim için.
2002 civic, çok temiz duruyo araba, km orjinalse alınabilir