Amaç daha hızlı olmaksa eyvallah, da aynı hesapla cupra s3 vs de alınıp yüklenir. Ben arkadan itişli olması ve şık görünmesi sebebiyle yazdım :)
Aynı şekilde düşünüyorum :) bmw'nin en başarılı olduğu noktalardan biri olsa gerek.
Printable View
Amaç daha hızlı olmaksa eyvallah, da aynı hesapla cupra s3 vs de alınıp yüklenir. Ben arkadan itişli olması ve şık görünmesi sebebiyle yazdım :)
Aynı şekilde düşünüyorum :) bmw'nin en başarılı olduğu noktalardan biri olsa gerek.
e250 coupe
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
14' a4 2.0tfsi 225bg
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
TTS
Hasta oldum..
Golf 5 GT
Bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Kronik sorunları var mı mesela ?
Sana cayman güzel gider tobb'a musallat olursun :D
Araba ararken bende baktım, 2007' lerinin çoğunun motoru servis tarafından değiştiğini okumuştum. 2008' lerine bakmayı önermişleri hep okuduğum konularda. DSG' leri sıkıntısız, 2008' lerinde motorlarının güzel olduğunu biliyorum.
Boş geçmeyelim;
Reel favorilerimden,
2009 Audi A3 2.0 TDI
07 Audi A3: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Km biraz suphe uyandiri gerci ama Ederi nedir bu araclarin? Kronik sorunu filan var midir? Bildigim kadariyla LPG takilabiliyor bunlara.
2007sini bi yakınım uzun yıllar kullandı.Hard yazılım ve komple düz boru , eksozluydu. Triger ve pistonlardan arıza verdi. Manüeldi. 2008 ve 2009 da motor ve şanzıman elden geçti diye biliyorum. Almışken 08 üstü olması daha iyi olur galiba. Yürüyen gti ile aynı diye biliyorum. Disk çapı , yay gibi.
Alfa Romeo 147
BU sene de ikramiye çıkmadı, reel favorilerle devam edeyim bari :D
Ederinin üstünde biraz ama araç temiz duruyor. Bi süre kullanmıştım.Performans aşırı kötü, tüketim fazla. Araç iki kişiyle iki tona ulaşıyor. Bizim araç da aynı donanımdı. Deri dışarda yapılmış olabilir ona emin olamadım. Donanımı tatmin eder. Konfor, yalıtım , kalite çok güzel , tasarım cidden güzel. 50 bin param varken bunlara da bakmazdım açıkçası. Megan coupe , polo gti , kia ceed- proceed bakılabilir.