Bir süre önce yazdığı fiyatla alakasız bir fiyata ilandaydı. Bence fiyatı biraz yüksek, bunlara da bakılabilir;
E46 Coupe
Loading site please wait...
Loading site please wait...
Loading site please wait...
Printable View
Bir süre önce yazdığı fiyatla alakasız bir fiyata ilandaydı. Bence fiyatı biraz yüksek, bunlara da bakılabilir;
E46 Coupe
Loading site please wait...
Loading site please wait...
Loading site please wait...
2008 Alfa Romeo 159 JTD Loading site please wait...
Bu km'de (456.000) bu fiyat isteniyor enteresan :)
Aynı model ama 300.000 km düşüğü Loading site please wait...
Çok fena duruyor ya , 3. fotoğrafa mega boyuttan bakarsanız pskoloji bozukluğu yaratabilir :D 730i : BMW / 7 Serisi / 730i / BAYİ CIKIŞLI 2016 BMW 730İ M SPORT+ 1.200'KM ALPKAYA'DAN sahibinden.comda - 332882290
bmw nin ikinci eli yaşı olsada temiz ise üzmez öyle sanayi yolu görmessin kolay kolay rutin bakımlar dışında ama üzersede pis üzer adamı sağlam üzer.. tabi maddi durumda var koymıyan adamı gene üzmez.. ne yazık ki bmw yi kullanan kesimde geneli baz alamam ama çoğunluğu araçların canını alıyor iyide bakmıyor..
RENAULT FLUENCE Loading site please wait...
Boyasızsa fiyatı güzel .
Polo Blue GT
Loading site please wait...
Deme öyle abi forumun %90 ı bmw sahibi olmuş ve hiçbiri sanayiden çıkmamış. =) kmsi 3 kere 150bin i overlap yapmış sözde 150binde arabayı alınca tabiki sorunsuz binemezsiniz. Ki ayrıca 10 yaşınadn büyük araç sorun çıkarmaması mümkün değil. İllaki olacak fakat kolay bozulabilen bir araba değil. 2004 model e46 var. Ablamda da 3 yaşında c4 var. Ön takımdan gelen sesler senfoni gibi c4de. Bmwye binince şaşırtttı aileyi. =)
Kolay bozulabilen arabalar değil, fakat çok cefa çekmişine denk gelirseniz mekanik alet en nihayetinde hepsinin bir dayanabilirlik seviyesi mevcut. =) Çok yakın arkadaşım 3 sene boyunca 2001 3.20 ye bindi, çok yakından sorunsuzluğunu biliyorum. Bir kere dieksiyon kutusu arızası aldı. O kadar da olsun =) Güncelde 2 arkadaşımda daha e46 var ikisi de uzun süredir sorunsuz binmekteler. Sorun yaşayanlar sorun yaşadıkları arabaların aldıklarındaki halini de belirtmeliler bence. Gerçi sorunlu bilsin insanlar bizler de kolayca istediğimiz bmw lere binelim sorun değil de. =)
Bahsettiğim 2001 3.20 160binde 2. sahibinden alınıp 220bine kadar LPG de kullanıldı. Belirtmeyi unutmuşum.
konu çok göreceli hakiki km si çekilmemiş 10 yaşında 150 binde - 200 binde iyi bakılmış bir 3.0 -3.5-4.0 bmw içinde o kmler hiç bir şeydir yeterki güzel bakılmış olsun.. 1.6 - 1.8 gibi küçük hacim motorları için bir şey diyemem.. ama bmw nin bana göre bmw yapan bmw sürüyorum denilebilicek motorlarıda yüksek hacimlerdir.. bana göre tabiki.
insignia 2.0 cdti 4x4 Flexride Cosmo
tek eksiği sunroof
4x4 Flexride Cosmo
İlk link ilandan kalkmış, satıldı sanırım
FORD FOCUS 1.6 TDCI Loading site please wait...