manuel olması niye cabası onu anlamadım spor araba mı la bu :D manuel zaten 6bin lira daha ucuz, cabası nerde
Printable View
Samsun 2 gündür karlı, canım efsane quattro çekiyor ama kış lastikle symbol'e talim adlı çalışmam :D
a5 3.0tdi man.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
a6 2.0tfsi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
TTS
a5 tam benlik varya hem quattro hem manuel :)
boş geçmeyelim
comfort koltuklu lci f10 5.25d xdrive
Dizel düz viteslisine bir buçuk sene kadar bindim. Üniversitedeyken böyle araç almayan kafama tüküreyim demiştim :)
Genel itibariyle bakımı, tamiri kolay araçlardır. Büyük şehirlerde parçası zibil gibi. Yine de şanzımana, çürüğüne çarığına baktırın tabii düşünceniz varsa.
fordun hepsi zevkli arkadaşımda transit custom var 155lik mermi gibi :)
direğinden döndüm abi 7-8 lt arası yakıyo c200 f30 um en baba 10lt zaten
ehliyetimi almadan önce bende otomatikçiydim ne zaman ehliyete yazıldım manuel kullanmaya başlayınca otomatikte birşeyler eksik gelmeye başladı :)