Forumda fotoğrafları vardı, nasıl dağıldığına oradan bakabilirsin :)
Ayrıca attığın a6 çok güzelmiş. Bose da olsa tadından yenmezdi
Printable View
55-60.000 liraya eline yüzüne bakılan binilecek araç kalmadı. En azından böylelerine bakım yapılıp binilir arada bir denk geliyor. Birde C200 Kompressor var epeydir ilanda. Buda biraz düzgün duruyor ama 4. fotoğraftan anlaşıldığı üzere aracı uzun süre yakıt aldıktan sonra petroldeki makineler var ya onlarda yıkatmışlar yada ince uçlu zımparayla genel kaput efekti vermişler. Aynı efektten vites çevresindeki ahşap içinde uygulamışlar.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1 - 30 - 40k
2- 50- 60k
Aralığında araba bakanlar kafayı yer. 1-1.5 sene önce 1. aralıkta satılamayan arabalar 2. aralığa girmeye başlamış. :)
Son sayfayı görebilmek için bu mesajı yazıyorum :D
noldu burada sanki 14 Mart'a geri dönmüşüz :D
Arabaya bakmaya geliyoruz akşam müsaitmisin diye ara sor gel derse kaporacı değildir
Dün leaseplan konusunda görüp bakayım dedim. 3 tane vardı, ikisini aynı gün satmışlar. Konuyu açan arkadaşın beğendiği 1.4tsi highline gırtlak ve üç parça değişenli dizel hemen gitmiş.
Bir bu kalmış. Yine de piyasaya göre uygun sayılır.
2015 Dizel Otomatik Golf Favorilerime 83500tl
30-35 bin maksimum olacak şekilde w140 e39 vb sedan önerileriniz varmı