gidişi yol tutuşu güzel biliyorum , ama ama dostum bu ne çirkinliktir yahu.. İçi dışı ayrı rezalet aracın.Ne bir kalite ne bir spor görünüm hiçbirşey yok içinde.Alıcı gözü ile baktım da 50 lira olsa yemin ederim almam.
Printable View
bu ilanı görünce şu adam geldi aklıma, beyaz takım elbise ve yine takıma uygun beyaz kundura ayakkabılar :)
https://i.hizliresim.com/lO6JlQ.jpg
suana kadar gordugum en iyi benzetme olabilir bu abartmiyorum :D yarildim hahahahaha cidden aynisi
bu ilandaki e39 530ları gördükten sonra bende 70bintl yazan ilan sahiplerinden olacam bu gidişle...
e60 530i
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
f30 320ied
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
e250 coupe
c250 coupe