@
scoobz saçmalamışsın. Konuya ortadan dalıyorum ama önceden paylaştığın ve benim yorum yaptığım bir kaç araçtan yola çıkarak, Bmw bilgini tekrar sınamanı öneririm. Çok şey bildiğin konusunda şüphelerim var. Sağdan soldan okuduğunu yanlış bilgileri geç, Türkiye'de E46ya ansiklopedi yazacak insanlar var. @
arda35 sana kötü birşeyde yazmamış. Ben görsem bende çatal direksiyon değil m direksiyon diye yazardım mesela. (Sanayide adı çatal direksiyon diye kalmışta olsa o direksiyonun adı, aracı sıfır alırken kataloglarda "Spor Direksiyon" diye geçiyordu. Çatal olayı milletin totosundan uydurduğu birşey yani.) Nasıl yazılırsa yazılsın belki gözünden kaçmıştır belki yanlış biliyorsundur. Herkesin bilgi edinme amacıyla yazdığı bilgi paylaştığı forumu amacı dışında kullanıp kimseden birşey öğrenmek istemiyorsan sorun değil ama bu senin yanlış yazdığın gerçeğini değiştirmiyor. Adam sana Çatal değil M direksiyon diye yazdığında pardon dalgınlığıma gelmiş yanlış yazmışım der geçersin. Ben senden daha iyi bilirim egoları nedir ya?
Einstein'ın bir lafı var;
Ego=1/knowledge
More the knowledge lesser the ego, Lesser the knowledge more the ego