Tam yerini hatırlamıyorum olabilir rakamı çok iyi hatırlıyorum araçı kilometre rengi aklımda favorimlerimde ekli idi oradan biliyorum ...
Printable View
v8 s.charger 99 otomatik arkadan itis 60k alti
severim :)
İZMİRDEN JAGUAR XJR İNANILMAZ TEMİZLİKTE DÜNYADA SAYILI 363HP!!
Loading site please wait...
1850kg zaten curb weight. :))
jaguar dedin mi tek favorim.. 4.2 supercharged lı motor deli bir şey.. xj8 de o yılardaki s serisi ve 7 sinden çok daha konforlu ve keyifli bir araç ..
bu 4.2 lerden 2 tane 100 civari ilan vardi ama bir turlu dusmediler. o fiyatlara kime satacaklar merak ediyorum
4.0 larıda var onlarda V8 ama motor supercharger olmadığı için hantal olabilir..
aynen onlari da ezbere biliyorum artik sahibindeni hatim indirdim :)
Geçtiğimiz sayfalarda bir Passat Variant ilanı vardı. Doğuş Oto yönetim personeli için getirtilmiştir diye. Bir kaç tane daha varmış o ayarda. DOD'da dolanırken buldum.
Volkswagen Passat 1.4 Tsi 150 Hp Highline Dsg Variant Bmt - 163406613 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Volkswagen Passat 1.4 Tsi 150 Hp Highline Dsg Variant Bmt - 163405857 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Volkswagen Passat 1.4 Tsi 150 Hp Highline Dsg Variant Bmt - 163406447 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Volkswagen Passat 1.4 Tsi 150 Hp Highline Dsg Variant Bmt - 163405945 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Edit olmadığından 2. mesaj atmak zorunda kaldım. En bombaları da buymuş. Mavi, R line hem de tavanlı :)
Volkswagen Passat 1.4 Tsi 150 Hp Highline Dsg Variant Bmt - 163406514 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Aynı aracın 2 farklı galeriden ilanını koyuyorum takdir sizin .
Yeniköy Motors ( Ilandaki aracı 40.000 fazla verip illa bu galeriden almak istersek pantolonu ve iç çamaşırımızı çıkararak hafiften öne doğru eğilip giriyoruz dükkana ) : Loading site please wait...
Lion Motors : Loading site please wait...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...snda-seim.html
Sen açmıştın konusunu hatta alınır mı diye?Aynı araba değil mi sence
Bmw e36 m3 kombinasyon çok iyi fiyat yorum yok ...
Estoril M3 Cabrio
İlan No: 332641256
C70 2.0D
A3 Cabrio
Hastayım bunlara. Al dağa taşa bayıra vur gitsin :)
MITSUBISHI PAJERO 2.5 TD