Bu Sİ E90lar çok güzel görünüyorlar ama bi sıkıntıları var kesin.Yoksa daha fazla fiyatlara satılmalılar...
Printable View
Almamak için gerekli bilgiyi bence sahibi vermiş,
timing sensör = 6K TL değişik bir fiyat. Bir de bir etkisi yok kafasını anlamıyorum, etkisi yoksa onu üreten mühdendis fantazi olsun diye mi koymuş oraya ?
Kıskanma hayalini paylaş konusu favorim, Citroen C6 Dışı siyah içi taba rengi deri.
Citroen / C6 / 2.7 HDi / ️Boya yok hata yok️ sahibinden.comda - 318755859
Adamlarda bi tane daha stage 2 gp2 varmış :D
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / _EA MOTORS_2013 37BİN KM MİNİ COOPER GP2 LİMİTED EDİTİON STAGE 2 sahibinden.comda - 570710858
RENAULT TALİSMAN
Renault / Talisman / 1.6 dCi / Icon / 2017-TALİSMAN İCON-CAM TAVAN-4 CONTROL-160 Hp-BOYASIZ-9.500 KM sahibinden.comda - 560854759
Fiyat/performans için ideal ...
Sadece yazılımla 180 hp 420 nm ...
Donanım konusunda düz highline Passatı üzer, Havalı süspansiyon opsiyonuyla konfor açığını kapatır ...
Görsellik tartışmaya açıktır ama passattan daha heybetli daha hırçın duruyor. Passat aşağı kalmaz ama göklerden gelen bi kural var 'ne biniyorsun' sorusuna verilen cevap reno olduğu için buda yok olacak. Yanlış anlaşılmasın tek seçeneğim olsa talisman derdim çok güzel oldu bu sefer :)
Boş geçmeyelim fiyat konusunda yorumum yok ama 16-17 çok rahat gider burada. 14 yıl bindik ilandaki gibiydi aracımız 14 senede 49k km yaptık. Yolda temizini görünce dönüp dönüp baktığım ender bir araba :)
Renault / R 9 / 1.4 Broadway / RN / DEĞERİNİ BİLENE TR'de EŞİ EMSALİ BU TEMİZLİKTE , KM'de YOK sahibinden.comda - 573373279
c6 çoh eyi çoh hoştur ama elektronik olarak korkutuyor beni
@XoR aynı istek ben de de var valla :D
Şu araba şu rakama satılmıyor ya pes arkadaş.
Laguna II SW 1.9 Dci 168K Km de. Tek eksiği sunroof.
Renault / Laguna / 1.9 dCi / Privilege / HATASIZ BOYASIZ BAKIMLI LAGUNA sahibinden.comda - 547529200