Km'ler daha fazla yükselmeden aileyi büyütüp almam lazım :D
Peugeot 508 SW 1.6 e-HDI
Peugeot / 508 / 1.6 e-HDi / Active / *CAM TAVAN NAVİGASYON-OTOMATİK-VİTES-1.6.e-HDİ ACTİVE X SW 508* sahibinden.comda - 584543409
Printable View
Km'ler daha fazla yükselmeden aileyi büyütüp almam lazım :D
Peugeot 508 SW 1.6 e-HDI
Peugeot / 508 / 1.6 e-HDi / Active / *CAM TAVAN NAVİGASYON-OTOMATİK-VİTES-1.6.e-HDİ ACTİVE X SW 508* sahibinden.comda - 584543409
Onur senin değiğin 140 hp olan SD olan.. Bu sadece D yani 112 hp
http://i.hizliresim.com/3z5764.jpg
ön sayfayı şimdi okudum orada verilmiş zaten , yazılımla uçabilir doğrudur f30 3.16D 115 beygirden 200 e kadar çıkıyor yazılım ile.Bu motorun da önü açıktır tahminen. Evet şimdi baktım 180 hp civarı gösteriyor yazılım ile daha da rahatlıkla zorlanabilir.
BMW / 3 Serisi / 330xi / Touring / MERT OTOMOTİVDEN 2001 MODEL BMW 330Xİ TOURİNG sahibinden.comda - 568131314
Bmw 330xi Touring
Egzoz hariç çok güzel ya, bayıldım
Bin e e39 vagon isteyen ;)
01 bmw e39 5 series 525i wagon, clean title - cars & trucks - by owner - vehicle automotive sale
Devlet baba ötv indirimi yaparsa, neden olmasın ? :D
e300 cgi amg cabrio
Sorry, you have been blocked
Fiyatı beklediğimden uygunmuş ben 1m den aşağı düşünmüyordum. Mantıklı bir renkle ömürlük olur ahh birde metal tavan olsa tente gündelik için çok can sıkıcı olur yağmurda ses falan :) ötv indirimi muhtemel çünkü piyasada para yok bankalar bile kredi vermeyi iyice azaltmışlar piyasada paranın artması için devlet ötv ye el atabilir şu aralar yoksa krizi aşamayız. Mercedes e cabrio aklıma soktun vicdansız :D
Kombinasyon mukemmel
ARESden İNDİVUDİAL 730d inci beyazı tam full ...
Link gitmemis
Bana ilandaki donanıma ek bir hayalet yeterli geniş ekran belki :D Bir tek geniş ekran uzun yolda işime görüyor ev iş kısa mesafe olunca farketmiyorum bile genişmiş darmış :D
Audi a4 arabadan çok abinin garaja hayran kaldım diğer arabaları oldukça zevkli arabalar :)
Bende dün gördüm abinin garajı. Discovery TD5 var bi tane ilanda ama çok istiyor. Fotoğrafta Mini GP 1, jaguar sovereign, Porsce 911 filan. Zevk.