Loading site please wait...
2013 Mini Cooper 1.6 D
Nasıldır bu araçlar? İkinci elde değer kaybedermi? Düğünden sonra ev alana kadar değer kaybetmeyecek birşey alma düşüncesindeyim.
Printable View
2013 Mini Cooper 1.6 D
Nasıldır bu araçlar? İkinci elde değer kaybedermi? Düğünden sonra ev alana kadar değer kaybetmeyecek birşey alma düşüncesindeyim.
A4 B5 TFSI
Passat Variant 1.4 TSI Highline 2012
Renk çok güzel, keşke içi bej olsaymış
Colt Cz3. 23.5 dan düştü 20 gibi biter diye düşünüyorum. Coil - Mercekli far - jant ekstrası hoşmuş.
yeni 5 serisi ne zaman gelicek bilgisi olan varmı? birde borusandan 5 serisi için fiyat alan oldumu şuanki kasa için
Ben geçen sene aralık ayında 17K Hasar kayıtlı olanını (Tüm işlemleri serviste yapılmış çok düzgün araçtı) 21'e sattım.
Ekstra brc lpg - jant - yay vardı. 100K civarındaydı.
Kronik demeyim ama klimasına iyi bakmak lazım. Dış trim parçaları biraz pahalı eksik/kırık çatlak olmaması iyi olur.
El freni düğmesi kırılır en kronik sorunu bu. Teyp tuşları soyulur. Yalıtım zayıftır içeri birazses alır.
Orj. lastikleri 45 yanak ondan dolayı biraz serttir. Ama taş gibi arabadır. 2008 sonrasının jantları daha güzeldir ve direksiyon altında teyp kumandaları vardır.
Ben çok memnun kalarak sadece yağ-filtre bakımı ile kullandım. Piyasası ağırdır uygun alıp uygun satmak lazım.
Ederi hakkında fikir beyan etmem doğru olmaz ama kendi aracım satılsa 20 teklif ederdim.
Üzerindekileri yaparım desen 2-3 arası harcanır gibi duruyor.
Motordan pek anlamam ama motor için verecek param olsa yarın gider alırım
Ducati Monster
R58 Mini;
Ara sira Maslak'ta gordugum ayni kombinasyonda var, bu da olabilir. Zimba ya dupeduz masallahi var.
Alfa 156
S500 : Loading site please wait...
Fiyatta anlaşırsam muhtemelen bu hafta alacağım çok istediğim bir araç ; favorisinde , tanıdığında temiz seceresi belli araçlar var ise cuma gününe kadar değerlendirebilirim :D
Uzun zamandır satılık olan bir tane var. Donanım kurtarıyorsa bakmaya değer bence.
W140 S 500
69 Impala