e60 530d touring - iyi doluluktaymış birde yabancı plaka olmasa :/
BMW / 5 Serisi / 530 xDrive / Touring / Yabancidan Yabanciya En full 530 Xdriver Bmw Mpaket Night Vison sahibinden.comda - 653715123
Printable View
e60 530d touring - iyi doluluktaymış birde yabancı plaka olmasa :/
BMW / 5 Serisi / 530 xDrive / Touring / Yabancidan Yabanciya En full 530 Xdriver Bmw Mpaket Night Vison sahibinden.comda - 653715123
merhabalar...
fiay 124 zaten mx5 ile aynı isklete sahip.
fiat bir daha 124 efsanesi yapmaya uğraşmadı fd mx5in sağını solunu değiştirdi.
nc kasalar ise farkıdaysanız ilanda olanların yüzde 90ı otomatik çünkü manueli satılmaz , saklanır...
tavsiyem roadster olarak nc'dir almışken ben içi recorolu olanlara bakardım..
daha öncede belirttim ;
Mazda / MX / MX-5 / 2.0 / mx5/tam otomatik/garaj arabası/rekore koltuklar/tam otomatik sahibinden.comda - 652680494
benim km takıntımda vardır o yüzden en düzgün bunu bulabilmiştim.
yanlız ufak bir dipnot düşeyim ; 20017de bende roadster bakarken ( ozamanlar 50k paraya nb alabiliyken ) terciihimi arkada en azından yalandanda olsa koltuğu olan standart bir cabrioya yöneldim. en azından 2.5 - 3 insan sığabilelim diye..
bunu alternatif olarak düşünürseniz bunları tek geçerim ;
Volvo / C70 / 2.0 D / 2.0 D / Son Fırsatlar Yaza Doğru Fiyatı Artacak sahibinden.comda - 516447383
Basaran :)
---
Cayenne Turbo;
2006 Porsche Cayenne 4.5 Turbo 127.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 642166001
@CloudGrey
Öncelikle telefondan yaziyorum imla hataları affola...
124 bir süre kullandım o sebepten 124 bakıyorum tekrardan. Ayrıca zevk meselesi tabi ama yeni kasa mx5 yerine 124 tercih ederim tasarımdan dolayı. Evde yeterince araç olduğundan 2 kişilik olması önemli değil aslında. Ocak ayının baslarinda soft top manuel bir nc vardı ancak yetisemedik. ***** ikinci el araç satılmiyor şu aralar. Elimdeki aracı satamadım bir türlü. (peynir ekmek gibi satilan megane 4 bu arada araç) Sırf manuel diye nb bakıyorum. Nc bakma sebebim ise sadece modelinin 10-12 yaş kadar daha genç olması. Otomatik Nc alsam yine 2. Bir araç alacağim muhtemelen.
@R.I.P
Ben o hatayı Nurdana sıfır alarak 2013te yaptım. :) 3.35le ayni yakiyordu şöyle bir hafızamı yokladımda :)
nclerde zaten soft toplar hep manuel hardtoplarda hep otomatiktir
fiatta kafayı yemiş o paralara bu varken fiat...;
BMW / Z Serisi / Z4 / 2.3i sDrive / -CLASS CAR-2011 BMW Z4 2.3 sDRIVE RECARO BAYİ sahibinden.comda - 656926157
dediğim gibi manuel nc değerlidir kimse elinden çıkarmak istemez,görürseniz hemen atlayın kaçırmayın..
z4 35is kullanıcısı olarak bende 2.3 e cok ön yargılıydım fakat gectıgımız ay z4 2.3 u yaklasık 500 km kullandım ve tum önyargım sılındı. Cekısı beklenılenden yuksek.
200 hp hıssıyatını kesınlıkle verıyor. Sanzımanı cok hızlı degıl fakat cok yavasta sayılmaz. Yakıtıda belırttıgınız gıbı kesınlıkle degıl karısık kullanımda 10 11 lıtre dolaylarında seyreder oda bu arac ıcın son derece normaldır. Ben 35ıs ıle 15 16 lıtre yakıyorum.
Max 50 Bin TL kadar favoriniz yokmu ?
sevgili hökümetimiz misafir plaka araçlar ile ilgili kanunda değişiklik yaptığı için yabancı uyruklu eşimin üzerine araç alma planlarım suya düştü.. buradan yetkililere sevgi sözcükleri gönderiyorum.
F10 525D
BMW / 5 Serisi / 525d / Standart / Sahibinden BMW f10 yabancıdan yabancıya sahibinden.comda - 598509971
NC Mx-5 Kullandınız mı bilmiyorum ama otomatikleri ciddi hantal vitesler geçişleri hızlı değil direksiyondan kumanda da lag var. Açık difransiyal olduklari için en küçük yağmurda teke kalıyorlar. Şanzıman aracı viteste tutmuyor yanlarken aniden vites atıp panikletiyor insanı. aradaki farka bütçeniz varsa yeni kasa mx-5 öneririrm hem vergiden hemde daha güzel bir araç olmasından.
5 ay önce yaklaşık 2 ay ilanda kald 47.500e anlaşıyorduk 500 aldığım için alamadım.sonra alan arkadaş hardtopu taktı ön tamponu boyattı güzel fotoğraflar ile 58 civarında bişey yazdı 1 ay ilanda kalmadı ya sattı ya da aynı arkadaş kaplattı sanırım. kaplamayı söktükten sonra sanırım boya ister..[/QUOTE]
Aracı ben aldım hardtopu da ben taktım doğru ama söylediklerinizden başka bir sürü işini hallettim. 2 ay kadar oluyor 54bin tlye sattım.
düşünürseniz arkadaşımın aracı
http://www.techturkey.com/forum/otom...stinctive.html