Kasa olarak bilmiyorumda, ben 1.6 elantra kullanıyorum motorundan çok memnunum uzun yolda çok akıcı performans olarak fena değil tek kişi iyi gidiyor ve enteresan bir şekilde 100 den sonra çok acayip gidiyor5. Viteste 120 ille giderken ufak ufak gaza basarak çok hızlı bir şekilde 160-170 lere çıkabiliyorsunuz, şehir içinde yakar biraz 9-10 litre arası benim şehir dışı ortalamam 5 ile 6.5 litre arası şehir içide 8.5 ile 12 litre ama arabaya üç dört kişi bindiğinde bütün seriliği gidiyor baya düşüyor performans torku az olduğu için
çok iyi değil mi sizce de ? c200 lerin 200 bin lira bandında olduğunu düşündükten sonra
WOLKSWAGEN CC 2.0TDİ
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Uzun zamandır paylaşmıyordum ponçik hasan amcamızı ama bunu görünce baya bir kahkaha attım
2010 model sagruklu Otomatık dizel ful xful selec
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Yukarıdaki ilanın açıklama metni. Şaka gibi, bu adam iş yapıyor para kazanıyor vay arkadaşarac Otomatık sagruklu dizel kazasız darbesiz masrafsız motoru yuruyeni guzel ici disi cok temiz alan yasadım bundan temız İÇİ yok temız bakımlı era selec km orjınal sagruklu 2 kademe calısıyor yokusta kaydırma yapmaz tam Otomatık deyiseni yok alicisina hayirli olsun takas olur kiredi kartina taksit olur
not era ful xful modelı tam 10 eyırbek li can guvenlık saglam arac kazası deyiseni yok
not mesas atmayın cevap yok![]()
Boş geçmeyelim, Outlander MT TURBO 143K da. Yanlışım yoksa uzun zamandır ilana düşen en düşük km li turbo.![]()
O jantlar nedir ama öyle
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
sagruk neymiş diye googleda arama yaptım önce sonra jeton düştü
Bu da benim ebedi favorim bir gün benim olacak
Alfa 159 SportWagon
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
çok hoşuma gitmeye başladı CC'ler 4 motion'lar sürekli 4 çeker midir acaba quattro gibi ?
Wolkswagen CC 2.0TDİ 4motion rline
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Find what you love and let it kill you
turbo s
ilandaki araçtan ziyade garajdaki araçlar dikkatimi çekti
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)