ben aracı kurum kullanıyorum pasaportu ve evrakları gonderiyorum bana vize alınmış olarak tekrar kargoluyor 140 euro para oduyorum en son yunandan 6 ay multi aldım
Printable View
ben aracı kurum kullanıyorum pasaportu ve evrakları gonderiyorum bana vize alınmış olarak tekrar kargoluyor 140 euro para oduyorum en son yunandan 6 ay multi aldım
2 yetişkin 1 bebek
baktım yetişkinler 60 ar euro bebek bedelsiz
bende aracı kurum kullanmayı düşünmüyorum
davetiye için bugün başvuracaklar
evrakların hepsini tamamlayıp ücretimi ödiyip başvuru yapıcam dimi konsolosluğa?
şansıma münih çektik ilk hafta maçlarına denk gelirsek ilk maç dışarda olursa gidebilirim :D
iDATA, Türkiye’de Almanya Büyükelçilik/Konsolosluklarının vize başvuruları için resmi olarak yetkilendirdiği kurumdur.
iDATA - İtalya ve Almanya Vize Başvurusu
Buradan evrakları detaylı inceleyip tamamını hazırlayın sonra randevunuzu alın
almanya eski almanya değil
diğer ulkelerden 6 ay multilerden sonra geçen sene almanaydan 1 sene
bu sene de 2 sene aldım vizeyi.
adamlar parası ödenmiş uçak ve otel rezervasyonu istediler özellikle.
idatadan. bir de başvuru esnasında uzun istediğinizi belirtin tabi sonrası için rezervasyonlar + uçak biletlerınız de varsa daha iyi.
şimdi baktımda hamburg münih arası 800 km ilk haftaya düşersek denk geliyorum ama 800 km çok geldi gözüme
psg maçında izledim 3-1 aldılar ama en azıldan biz bunlara ezilmeyiz demiştim kendi kendime
turu geçeceğimizi sanmıyorum ama en azından geçen seneki lyon maçları gibi elenelim
tadı damağımızda kalsın ve takım seneye tekrar katılmak için elinden geleni yapsın
yoksa sene sonu uefa ön eleme oynicaz gibi duruyo
Sen arabayı çöpün kenarına bırak sonra neden vizem kısa :D Gri konusuna hiç girme yaaa, Onun için askeliği yaksam mı diye bile düşündüm :D
Muhtemel gri sonrası cimri davranıyorlar o zaman. "Bizim oraların tadını aldı. Şimdi mülteci olacak bu" diye düşünüyorlar belli ki
yok bir tost çeşidi :D
http://store.donanimhaber.com/5e/1a/...3b9db8435d.jpg
Abd turistik vizeleri icin uzunca bekleyis varmis.
En erken ABD vizesi 9-10 ay sonrasına veriliyor! - Son Dakika Haberler
seyahat sağlık sigortası ihtiyacı olanlar sadece tc kimlik no yeterli allianztan kesiyorum teklif@gokselsigorta.com mail adresim.
macaristana gidicem okumaya araci kurum tanidigi onerisi olan varsa sevinirim
atıyorum Almanya'daki bir şirketten davetiye ayarladım ve vize aldım fakat almanyadan giriş yok hollandaya gideceğim, problem olur mu?