Araba al sat yıllık 3tane ile sınırlı. Yine şirket kurup vergisi zartı zurtuyla uğraşmak zorunda kalacak.
Printable View
Araba al sat yıllık 3tane ile sınırlı. Yine şirket kurup vergisi zartı zurtuyla uğraşmak zorunda kalacak.
Pazar da akıllı tel için kılıf,kapak,jelatin vs satabilirsin.Foruma da üye bi arkadaş koşturuyodu kazancından memnundu..
Kol saati takı sıkıntı kapatmak isteyince kalanları tamamen bitiremiyosun elinde az mal olunca bakmıyolar seçilmiş oluyo
Defolu giyim iyi olur her beden satılır kalanlarıda 3 tane 10tl gibisinden eritirsin ilk sefer ya patlama yaparsın çok iyi gider ya da çok yavaş çok hızlı giderse çokta arttırmamak lazım malları daha sonra düşebiliyo
Takı işini arkadaşım yaptı bırakcağın zaman dediğim gibi kalan malları vermek biraz sıkıntılı toptan bu işi yapana vermek gerek
Tüm alternatifleri değerlendireceğim... Araçta mobil kahveciye ne diyorsunuz? Günün belli saatlerinde şehir merkezlerinde
Küçük çay evi gibi bişe olabilir o paralara Taylan yanına vitamin cafe tarzında portakal suyu vs. uğraşabilirsin ya da pazarda al-sat olur o da olmadı tofaş gurubu alıp satımı hiç durmayan araç vekaletle yada tanıdıkların üstüne alıp satabilirsin böylece maliye olayı da sıkıntı olmaz
Kuş gurubu falan olmaz belki ama vosvos , megane coupe gibi genç arabaları düşünüyorum yaparsam
Ama dediğim gibi önceliğim işletme
Yeri gelmişken bir şey sormak istiyorum ortalama bir oto yıkama için dükkanı, oto yıkama aleti,şampuanları makinaları vs ne kadar bütçe gereklidir ?
Evet aynı şeyi bende merak ediyorum. 1 veya 2 araçlık , detailing olmadan , sadece iç dış yıka çık bir dükkan için ortalama maliyet nedir?
Oto yıkama için inşaat masrafı yok dersen 100-250 m2 arası bi dükkan sana malzemelerle birlikte 15000 civarına mal olur, kira hava parası depozito vs hariç..
örnek fikir burdan çıktı,
Oto Yıkama Dukkanı Acmanın Maliyeti | Yeni İş Fikirleri
haricinde gıda sektörü hiçbir zaman bitmez, seyyar pilav/tavuk, haşlanmış mısır okula yakın bi yer bulursan hertürlü gider. özellikle mısır günümüz kızlarının vazgeçilmezi. :)
Sürekli başında durmanı gerektirecek bir iş yapma.
Oto yıkama vs. başında olmadığın zaman birisi gelir dükkan kapalı olur ayağı kesilir.
o rakama malzeme alırsın ama tutunana kadar kira + diğer giderler seni hep eksiye götürür.
Pazarlar da sanıldığı kadar kolay değil, yer kiraları ciddi rakamlar. Bu iş için çorap + gömlek fena fikir değil.
Dursa da bozulmayacak şeylere girmen lazım yukarıdaki gibi.
O rakama kelepir araç alıp satmak en mantıklısı, hem altında araba olur hem de 300 - 500 fazlasına satsan uğraşmamış olursun.
Cafe vs maalesef hayal. Çay / nescafe vs işi için sahil kenarı tarzı yerlerde motor arkası iş yapılablir ama havalar soğuyacak ömrü kısa olur.
Gözüne kestirdiğin bir mekanda araç arkası poğaça - meşrubat satabilirsin. Park yeri falan varsa mutlaka birkaç gün sonra durup alan olur. O da süreklilik ister.
Konudkai en mantıklı öneri part Migros işi. Eğer yaparım dersen sıfır risk + sigortan olur ilerisi için de faydası olur.
Girişimciliğini taktir ettim bu arada.
en güzeli araba alım satımı temiz iş pazarda yada dükkanda bekleme derdin de yok
Detailing dükkanı aç kardeşim anlar mısın ilgin var mı bu işlere bilmem ama. Uygun bi garaj yada dükkan kiralarsın geri kalanı malzeme ve el becerisi. Benim yaşadığım şehirden emin olsam yapacağım. Hem sürekli çalışman gerekmiyor benim için en önemlisi bu.
Tofaş grubu al sat para onda temizini iyisini bul ayda en az 1.000tl yorulmadan kazanırsın bu git gide büyür
http://istanbuleats.com/wp-content/u...09/05/cart.jpg
yada küçük bi dükkan
https://b.zmtcdn.com/data/reviews_ph...1415947384.jpg
yetenek lazım belki ama mahalledeki kokoreççi parasayma makinasıyla geziyor
yogurtcu ac ozel universite dili ile pinkberry. sirf instagrama foto koymak istiyen kizlar gelse zenginsin.
kardeş yanlış anlamazsan birşey sorucam, sen bu süreçte hem kurduğun işletmeyi hem okulu nasıl idare edeceksin ?
Araba al sat falan yaparsın en fazla. dükkan açayım, cafe işleteyim falan zor bence okurken.
instagramda bi sayfa açıp ne bileyim giyim,takı,saat vb. şeyleri satmak nasıl olur ?
hem başında durmanı gerektirmez