User Tag List

Sayfa 1/21 12311 ... SonSon
391 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bağdat Caddesi'nde Kaza

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bağdat Caddesi'nde Kaza

Kontrolden çıkan lüks araç yol kenarındaki çiçekçiciyi öldürdü. Sürücüsü ardına bile bakmadan yaya olarak kaçtı.

İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi yine dramatik bir olaya ev sahipliği yaptı. Sabahın ilk ışıklarında meydana gelen olayda kontrolden çıkan lüks araç cadde kenarındaki tezgahının başında bekleyen 34 yaşındaki çiçekciyi öldürdü. “Katil” ise yaya olarak kaçtı.

Olay; Bağdat Caddesi, Şaşkın Bakkal mevkisinde saat 03.30 sularında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 EDS 44 plakalı araç yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra yol kenarında çiçek satan Mehmet Emin Kaya’ya çarptı.

Vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine sağlık ekipleri ağır yaralanan çiçekçi Kaya’yı hastaneye götürmek için ambulansa aldı. Ancak talihsiz adam yolda yaşamını yitirdi.

Kazaya sebebiyet veren otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası tezgahtaki çiçekler etrafa saçılırken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Bu esnada caddedeki diğer çiçekçiler ise çalışmaları dehşet dolu gözlerle izledi.

Bağdat Caddesi’nin bir şeridi, olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatıldı. Polis ve itfaiye ekiplerinin incelemeleri sonucunda olaya karışan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

MORGA KALDIRILDI

Kazada yaşamını yitiren çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın cenazesi Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerindeki delillerden yola çıkarak, kazaya karışan otomobilin sürücüsünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. (AA)

temmuz06
    Misafir
    Dile çok şey geliyorda ortam müsait değil işte.! ölen kişiye allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim...

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani etrafta kalabalik o.çunu kaçarken kimse mi durdurmadı anlamıorum bu muhabbeti,
    kaçana zaten soylenicek çok şey var, Allah rahmet eylesin...
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaçanın adı soyadı neden söylenmiyor bende buna ayar oluyorum.Yazın kardeşim bilelim kim bu şerefsiz.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin

Yanliz bu yaz bostanci pendik arasi cok fazla ölümlü yaralanmali trafik kazasi cok olur..inanilmaz tehlikeli bir yol oldu.kaldirim ustu emniyet ve en sag serit full araba dolu piknikciler topu kacanlar araba aralarindan firlayanlar..

Umarim sorunsuz bir yaz geciririz kimsenin başı yanmaZ
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani etrafta kalabalik o.çunu kaçarken kimse mi durdurmadı anlamıorum bu muhabbeti,
    kaçana zaten soylenicek çok şey var, Allah rahmet eylesin...
    Kaza saati 03.30
    Muhtemelen videoda görülen kalabalık kazadan sonra yavaş yavaş toplanan kalabalıktır. Adam çarptıktan 1-2 dk sonra kaçtıysa tutan bulunmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani bu adam yakalanacak öyle ya da böyle o anki piskolojiyle ben ne *** yedim diye kaçmıştır

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.

Twitterda yazılana göre , arabayı kullanan feride geçidinin oradan kaçmış.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbullu değilim ama 2 yıllık okul hayatımda gezmedımde değil ne *** varda basıonuz kı o caddede etrafa hava atıcam dıye ekmeğinde adamın canına kast ettin iyimi oldu yani. Hayır vurdun yakalanıcan zaten niye kaçarsın ki. Çiçekciyede Allah rahmet eylesin.
    DR. OWL

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yeter ya vallaha bıkıtım şu tekerine ettiğimin aracını düzgün kullanın artık
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

temmuz06
    Misafir
    Araç kullanırken bile herşey terbiyede başlayıp bitiyor. 30 yaşımda bir aracın önünden aniden sollama yaptım diye babam hanımın yanında bastı tokatı o gün bu gündür trafikte oynamam. hala ani bi atraksiyon gelse aklıma babam gözümde canlanıyor.

Şerefsiz öldürdüğü insanın ölüsünü bile saygısı yok. Adam muhtemelen alkollü işi bilen biri, 3-5 gün kacacak sonra teslim olacak savcı bakacak alkol yok bide tranva vs uygun bi kan parası vs adam 6 ay sonra dışarda bide çiçekcinin belediyeden izni yoksa belki yatırmayacaklar bile bide adamın avukatı sıkıysa karşı tarafta gariban kesin o.ç hiç yatmayacak.!

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç kullanırken bile herşey terbiyede başlayıp bitiyor. 30 yaşımda bir aracın önünden aniden sollama yaptım diye babam hanımın yanında bastı tokatı o gün bu gündür trafikte oynamam. hala ani bi atraksiyon gelse aklıma babam gözümde canlanıyor.

Şerefsiz öldürdüğü insanın ölüsünü bile saygısı yok. Adam muhtemelen alkollü işi bilen biri, 3-5 gün kacacak sonra teslim olacak savcı bakacak alkol yok bide tranva vs uygun bi kan parası vs adam 6 ay sonra dışarda bide çiçekcinin belediyeden izni yoksa belki yatırmayacaklar bile bide adamın avukatı sıkıysa karşı tarafta gariban kesin o.ç hiç yatmayacak.!
    oradaki çiçekçi benim hatırladığım 20 senedir orada, ruhsatı olmayacağını sanmıyorum. kaçan şahıs dediğiniz gibi alkollüdür büyük olasılıkla. dikkat etmek lazım her zaman ki kazanın olduğu yer düz yer, aşırı birşey yapmış olmasa oraya girmesi zor.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

temmuz06
    Misafir
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oradaki çiçekçi benim hatırladığım 20 senedir orada, ruhsatı olmayacağını sanmıyorum. kaçan şahıs dediğiniz gibi alkollüdür büyük olasılıkla. dikkat etmek lazım her zaman ki kazanın olduğu yer düz yer, aşırı birşey yapmış olmasa oraya girmesi zor.
    Kimi zaman diyorum ki amerika gibi özgür olmaya çlışan yurdumda amerika gibi kanunlar olsada bu şöför gibilerini meda önünde zehirli iğne ile öldürseler?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık olmuş çiçekciye devlet ailesşne baksın bari adam çalışıyor hakkıyla millet olarak ciddi anlamda ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeliyiz
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bağdat caddesiinde çiçekçi diye haber olunca sabahtan beri arayan arayana yaşta tutuyo Allah rahmet eylesin seyyar dı tanıyorum ama her zaman söylüyoruz onlara bu tezgahların altına yatak yapamyın diye şarhosu tinercesi de bunlara salça oluyor boyle kazalarda oluyor tezgah altında yatakta olmasa böyle olmazdı kaçabilirdi aracı tanıyorum plaka yabancı değil caddebostanda sürekli ama sahibi hakkında fikrim yok ama bu semtte oturan biri
    low is low

temmuz06
    Misafir
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazık olmuş çiçekciye devlet ailesşne baksın bari adam çalışıyor hakkıyla millet olarak ciddi anlamda ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeliyiz
    Devlet bu gibi durumlarda karşı tarafın maddiyatı ölçüsünde tazminatı alıp ölenin ailesine kesinlikle veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çınaraltının sahibinin oğluymuş vuran, gece mekana gitmiş polis
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e-devlete göre araba maltepeye kayıtlı. Kasım ayında krediyle alınmış. (Ajan spec)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e-devlete göre araba maltepeye kayıtlı. Kasım ayında krediyle alınmış. (Ajan spec)
    2014 kasım, tebden kredili
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)