Aramızda bu işten anlayan birileri mutlaka vardır diye düşünerek foruma sormayı uygun buldum ;

Yaklaşık 3-4 hafta önce Acer Predator 15 serisi bir laptop aldım. Desktop kullanmadığımdan ötürü bir araba parası bayıldık laptopa ayıp söylemesi.. Neyse
Aldıktan bir hafta sonra laptop çantasının sapının plastiğinin kopmasından dolayı laptop yere düştü, ve köşeden kırıldı. Bunun sonucunda da yetkili serviste komple kasa değişti.

Laptopu tercih etmemin en büyük etkenlerinden biri oldukça iyi ses çıkışıydı. Bu zamana kadar kullandığım en yüksek ses seviyesi ve berraklık bundaydı, ta ki kasa değişene kadar. Şu an ses %50 nin üzerindeyken, "zzzzttt" şeklinde bozulmalar, laptopun parçalarından titreşim sesi duyuyorum. İç aksamda herhangi bir şey değişmedi, sadece plastik kasa değişti ve bu kadar ses bozulması nasıl oldu anlayabilmiş değilim. Servise tekrar verdim ancak durum aynı.

Bunu engellemek için ne yapılabilir, sorun speaker vs. de değilmiş, düzgün görünüyorlar,herhangi bir darbe vs. ve çalışmalarında sıkıntı yok diyor servis. Önerisi olan?