404 gibisin dostum
Printable View
1. Sanayi lambalarda su satan bi abi vardı. On numara da bi adamdı, alışveriş yapardım hep. Zabıtalar, polisler adama rahat vermediler. Adam da bırakıp gitti.
Ama gel gelelim bu Suriyelilerle, çingenelere dokunan yok.
Cidden vurmalıklar kim bilir öncesinde ne oldu kaç kişiler bide kamyoncu bile çileden çıkmış iniyor sopayla.Adama helal olsun ama gözü dönmüş iyi daldı.Ya arabayla gidersin bunlar çıkar karşına,metro metrobüse binersin ufak çocuklar gelir sarılır para verene kadar bırakmaz kötü kadın çocukları insanın sigortasını attırıyor.
Burda da öyle ışık yeşil yanana kadar darlıyolar yetmiyor arabanın kapıyı zorluyorlar. Poliste karşıdan bakıyor sadece bir gram bir şey yapılmıyor gerçekten ihtiyacı olana yardım ediyorum ama şöyle vampir gördükçe kafam atıyor yaa.
Bugun Bostanlı'da parkta sülalecek serilmiş hasılatı sayıyorlardı. Bi inşaattan da reflektör yelekleri araklamışlar moda akımı yaratmışlar kendilerine hepsinde iphone lar,s5 ler falan.Aralarındaki muhabbetlerde instagram,facebook vs. Bu gidişle instagramdan ekleyip 1 tl de isterler yorum atıp bu zevksiz birleşmenin mahsülleri. Bu aralar Yeni Girnedeki ışıklarada musallat oldular. 10 yasında çocukların ağzında sigara para vermeyenden sigara istiyorlar.
Ankara'da da ara ara böyle şerefsizleri ile karşılaşıyorum(bazıları normal oluyor yok dedin mi gidiyor) ışıklarda duruyorsam önümdeki araba ile mesafe bırakıyorum yada ışıklara gelmeden duruyorum yaklaştıkları anda tapa gaz yapıp frene basıyorum. Bu şekilde yaptığımda yanıma gelen olmadı. Abim çok bulaşık olanlardan birinin ayağının üzerinden geçirmişti arabayı farketmeden. Bir sefer önümüzde ki araç kırmızı ışıklarda adamı cama sıkıştırıp topuklayıp giderken yola attı iyi çıldırtmışlardı ama adamı. Yağmur sensörü olan araçlarda iyi sıkıntı oluyor takılıyorlar böcek gibi yağmur sensörüne.
İnsan gibi davranmamak lazım sonuçta çoğu değiller hiç tepki vermiyorum ben eğer cama yaslandılarsa.
Atatürk stadının ordaki kavşaktada var bu yamyamlar, bir iki denk geldim artık yolu değiştiriyorum staddan çıkınca direk çevreyolundan gidiyorum bornovaya, ama 1-2 tek sigara vererek de çözebilirsiniz durumu
ben kartal ışıklarda bi doblonun yaptığına hayran kaldım. Bi sürü çocuk geldi herif geri gelio bunlarda gelio bırakmıolar arabayı. En son camı açtı lan verme diye bağıracaktım tam. Herif para verir gibi elini çıkardı çocuklar atladı. Herif bilerek parayı yere bıraktı çocukların hepsi yere eğilince kapıyı bi açtı hoop bütün çocuklar kıç üstü yere. Yeşil yandı devam etti. Dedim helal olsun valla takdir ettim. Parayı verdi ama zevkini de çıkardı dedim.
istanbulda suriyelilerden dolayı bunların piyasa baya daraldı azınlık kaldılar resmen izmire dadanmışlar belliki
Bizim iş yerinin yakınında ki ışıklarda 12 yaşlarında dombili bir çocuk da katıldı bunlara. Bildiğiniz tosun paşa. Sigara içiyordum araçta cam açık yakalandım. Abi ekmek parası dedi. Ulan az ye dedim sinirle. Çocuk dona kaldı. Işıkta yanınca bastım geçtim. Arada denk geliyoruz ama yanaşmıyor artık.
Amk devleti, aldı bütün Suriyelileri istanbulda bu piçlere para vermezsek, bu pisliklerin tükürüklerini siliyoruz araçlarımızdan!
Onları gören çingenlerde pisleşti! trafikte beş para etmez insan müsfetteleri insanlıktan çıkartmayı başardı sonunda bizleri ve ezilseydi bir tanesi cani ilan edilirdi o söför, insan yerine konulurdu vs. vs.
ben İstanbul bitmiş diyordum ama Türküyeyi bitirdiniz amklarım!!
Bu konuda ne yazık ki en büyük kabahat emniyet teşkilatımızdadır. Esbaş'ın orda, Atatürk stadının önünde bu adamlar yıllardır takılıyorlar.
Ben veya herhangi bir kullanıcı bu kişilerden rahatsız olmamalı, tacize uğramamalıyız.
Bu adamların önüne güvenlik güçleri geçmezse, orada her gün tacize uğrayan adam böyle delirir.
İyi ki birine zarar vermemiş, ondan sonra kamu davası, kan parası vs vs vs
Bir arkadaş yazmış üniversitelerde kobay olabilirler bir boka yarar ve üç kuruşda ceblerine para girer bence mantıklı
Devlet bir an önce bu *** çuvallarından bizi kurtalmalı
Benim başımada böyle birşey geldi 1.5 sene önce e5 mecidiyeköyde ben çarptım yan arabada göremler alkışladı helal olsun dedi
Allahın kulu diyeceğiz bunlar bence allahla bir işleri yok :)
Bu adamlarla konuşulunca abi ekmek parası, kimse iş vermiyor, mecburen yapıyoruz vs vs. Tamamen yalan. Bu adamlar çalışmak için yaratılmamış. İşe girseler dahil kaçar giderler. Bu adamlara çalışmak ters. Serserilik yapıp günlük yaşamak adetleri.
bu kadar suriyeli dilenip cam silerken bizim dilencilere cam silenlere ne oldu ben onu merak ediyorum
Bunlar iyi günlerimiz, bu sokakta dilenen 10 yaşındaki çocuklar 25 yaşına gelince mafya olacaklar, eşkıya olacaklar.
bunlari ulkeye sokaninda, yaptiklarini gormezden gelip mudahale etmeyen emniyetin, zabitaninda Allah belasini versin..eli yuzu duzgun selpak satan, simit, saat, cakmak satan gorseler jopla kovalarlar..
Çalışmak değilde özellikle ve çoğunlukla Trakya tarafındakiler çalmak üzerine yaratılmışlar. (Jandarma sabıkalı olanların evlerine kadar biliyor ama suç üstü yakalansalar bile tıpış tıpış arka kapıdan salmak zorunda kalıyorlar, içeri girselerde zaten düzenli olarak af çıkıyor.) Hatta kimisi silahla gelip şantiye çalışanlarını tehdit edebiliyor. Canından olmak istemeyen uğraşmıyor, heriflerde içinde bakır olan (özellikle kablo) değerli malzemeleri alıp gidiyorlar.
İstanbul'da adamlar gözümün önünde Polis'in veya Jandarma'nın kontrolüne takılmadan geçip gidiyorlar üstelik kullandığı otomobilin ne farı yanıyor ne düzgün gidiyor, freni bile olduğundan şüphelerim var ama ben geçeceğim sırada beni çevirip kontak kapattırıyorlar. Birgün birine dedim, rutin olarak beni çevirip bunlara dokunmayınca ne oluyor ben sıkıldım siz sıkılmadınız. Cevap: Onların milyon tane eksiği var bir başlarız onların ağlaması bitmez o yüzden dokunmuyoruz.
Zaten işini düzgün yapana dokunun, vergisini düzgün ödeyene dokunun, bu yamuk çarpık adamlara hiç dokunmayın. Düzenli olarak faydası dokunmayanlara af çıkarın. Ne Ülke be.
Film hep aynı, kimin nerde uyuşturucu sattığı, hangi otelin içinin rus hayat kadınları ile dolu olduğu , kimin kumar oynattığı belli.
Beni Alsancakta egzosttan polis durdurdu, karşı şeritten turuncu lamborgini kükreyerek geçti. sordum memur beye, "bu nedir - onun ki yasal da benmiyim kanunsuz olan" ,
aldığım cevap, " o yarış arabası "
dedimki yaz cezayı gönder, utandı ve yazmadan yolladı ..
Bunların mendil vs satanıda dilenenide aynı. Bostanlı'ya mendil satmaya arabasıyla gelip ara sokaklara koyup apartmanı olan bile var. Bostanlı Starbucksta oturuyorsun bi kadın her 15 dakikakada bir sektirmeden gelip mendil satmaya çalışıyor. Kolay para diye her boku yapıyorlar. Seneler önce Alsancak'ta bitanesi koymuş kucağına bebeğini bebeğim aç diye para istiyor bir arkadaşım bebeğine süt alırım para vermem dedi süt aldı verdi.10 dakika sonra kadını bakkala sütü geri verip parasını alırken gördük. Hamam böceği gibi çoğaldıkları için yakında evimizden çıkınca el uzatcaklar.
Kabloları abuk bir düzende bağlamışlar, kimsede doğru bağlantı şeması olmadığı için her sene hızla daha beter olma yolunda ilerliyoruz. Bir dilim baklava çalan veya ekmek çalan çocuğu hapise atarlar, silah çekip hırsızlık yapanı da halen arıyoruz derler.
Neresinden tutsam elimde kalıyor.
P.S : Ben bıktım bu iki uclu boklu değnekten, varsa tek ucu boklu olanını istiyorum.
8-10 sene önce eşime bunlara para vermemesi gerektiği ile ilgili kısa metraj bir film izlettirmiştim. Olay Bağdat Caddesi'nde geçiyordu, dilenen, mendil satan, çiçek satan hepsi aynı anda gıcır gıcır Mercedes Minibüs'e doluşup evlerinin yolunu tutmuşlardı, eşim o gün bugündür aynen benim gibi yapar görmezlikten gelir, para mara vermez.
Verdiğin parayı da beğenmezler, 1 TL ver der, sen çıkarır 1 TL verirsin bir dayak yemediğin kalır.
kavacikta dugunum var umraniye belediyesinin oradan gidicem hemen otobana girip bir kac ara sokak var umarim cok ugrastirmaz lanet insanlar
Konvoyda okadar akrabam varken buna musade edeceklerininpek sanmiyorum bizim ailede
Guzel taktik ama coluk cocuk bunu anlayacagini sanmiyorum cingene itler anlar ancak
Suslemeyi sade yapacagim. Korna olayina gelince zannetmiyorumki kiz evinden cikarken kornaya basilmasin belki ara sokaklara girince susturulur calmayin deriz.
Benimde aklima soyle birsey geliyor ailemin araci vito bende kiraladigim arabayi vitonun arkasinda gelin arabasi yapmayi dusunuyorum direkt olarak dikkat cekmesin diye
bende Karşıyaka'da oturuyorum Girne yunuslar ve bostanlı ışıklardada bunlardan çok var.Gerçi genelde veletler arabanın fotoğrafını cekıp duruyorlar abi araba süpermiş filan bende güler yüzlü davranıyorum o yüzden foto çekerlerken ışıkta yanmış oluyor bende kaçıyorum . Ama 3 kere gelin arabası şöförlüğü yaptım yaşananlar bence o düğün gününde moral bozmak için birebir yani kaputta bildiğin çocukla gidiyorsun iniyorsun kovalıyorsun arabaya biniyorsun gene atlıyor.En iyisi gelin arabasının yanında önünde başka araç bunları bloke edicek başka kaçışı yok.Yada süslemeyeceksin şahsen ben evlenirken süslemicem benim aracın kaputa atlıcaklar o gün düğün müğün hikaye olur . Ya da yanınıza böyle yazmakta hoş değil ama gerçekten koruma gibi bunların üzerine süren 2 araç daha olucak başka türlü trafikte ilerletmiyorlar sırf stres..İnsanların güzel günlerini mahvetmekten başka birşey değil şu yaşananlar.Artı altın çalınma olaylarını açmak bile istemiyorum.Gelin arabası süslü ise hırsızlar için bulunmaz hint kumaşı kesin içinde para vardır çanta vardır diye arabayı bir yere parkettiğinizde kesin içine girmeye çalışıyorlar..
ya ezsin olurmu sonuçta insan onun ceza olmuyacakmı Hernekadar sinir etselerde
Istanbul cam silme konusunda rezalet bir durumda. Zahitanin hepsini toplamasi lazim. 3-4 defa ayni adami yakalarlarsa atsinlar iceri.
Bir çok ışıkta mrvcut bu çocuklar anlayışlı olup zarar görmeden ulaşmak gerekli..
İstanbulda düğün konvoyu yapmak akıl karı değil gerçekten, bence hiç o işlere girmeyin.
Olm valla birgün kendisine de sorarsın ben süsleme diye otomobilin kapı kollarına fiyonk falan yaptırmıştım. (plakada veya camda bile süs yoktu.) Davulcu, zurnacı, klarnetçi, ...vs yoktu. Kornaya basmadık, apartmandan tepemizden fiyonklu miyonklu birşeyler atmışlardı. (Bizans sikkesi atmışlar, 2-3 tanesini sattık Boğazda yalı aldık :D :D ) . Komşular, akrabalar, arkadaşlar apartman girişinde toplaşıp fotoğraf çektirdik sonra düğün olacak mekana gittik. Yolda giderkende kornaya basmadık. Sessiz sedasız evlendik oldu bitti.
Hanımın içinde kalmış olabilir, oğlanın sünnetinde heryerin havaifişek olmasını istiyorum dedi. (yukarıdan bakıldığında sünnette çatışma çıkıyor sansınlar istiyor herhalde :D :D ) (Hipnoz ile o düşüncesini unutturmaya çalışıyorum :D )
Ege üniversitesi önü manisa kavsagında da var bu omurgasızlardan.Ben para biriktirmek için manisadan otostopla okula gidiyom adam mesai bitimi otobüsle manisaya gidiyor lükse bak aq :D :D
İzmirli olanlar bilir yeni düğün trendlerinden biride Buca Gölet. olaki buca içinden geçip giderseniz yandınız belki 100 tane velet var 3 ışıkta.. 10 ar 10 ar atlıyorlar arabanın üstüne.. Kardeşimin gelin arabası Scirocco ydu eleman şöför camını indirdi bizim damada yapıştı para ver diye.. Arkadaki arabadaydım inip patakladım bi güzelde kıymeti yok o güzel günü zehir ediyorlar stres tavan yapıyor bi anda.
Işıklardakiler ise sabahtan akşama dövmelik.. önümdeki araba para vermedi diye yanından geçerken boydan boya çizip kaçanı canlı gördüm.. İnip yakalayamazsın yakalasan dövsen iş işten geçti canın yandı polise versen 2 saat sonra serbestler..