Ben de yıllardır ebay den paypal ile alışveriş yapıyordum. Paypal TR'den kaldırıldıktan sonra hiç alışveriş yapmadım. Sanal kartla alışveriş yapılmıyor mu?
Printable View
Ben de yıllardır ebay den paypal ile alışveriş yapıyordum. Paypal TR'den kaldırıldıktan sonra hiç alışveriş yapmadım. Sanal kartla alışveriş yapılmıyor mu?
Türkmenistan bunu beğendi.:)
bende aynı mantıkdayımda arkadaş aldığımdan ucuza geliyor deyince birde verdiği örneğe bakınca hiç komisyon koymamışlar çünkü ebaydan çok amerikadan mal almış biriyim 20-30 dolardan aşağı shippingi yoktur amerikanın normal postada 28 dolar almışlar ürünün fiyatında zaten oynama ekleme yapamazlar ebay fiyatı belli.. eğer öyleyse şahane bende kullanırım.
Amerika dan , İngiltere den ,EBay, Amazon vs. kullanarak defalarca alışveriş yaptım.
Hem kendime hem de arkadaşlarıma, gümrükte de yardımcı oldular ve en geç 15 günde elime geçti.
Ben kullandım ve dünya karım oldu kargo ve gümrükte.
Tecrübemi paylaştım ben sadece müşteriyim.
aldım oldu :)
yanlız bu şekilde alınca satıcı size yanlış yaparsa paranızı geri alamazsınız sanırım?
çünkü paypal koruması olmayacak
Abi yine de geri verebiliyoruz. Sonuçta sadece Paypal koruması değil, Ebay koruması da var. Paypal sadece daha kesin. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimizde 24 saat içinde direkt olarak cevap veriyorlar. Ben birşey olacağını sanmam, ki satıcının yorumları, değerlendirilmesi vs. de önemli. Saçma sapan insanlardan alınırsa olabilir ama top-seller lar var mesela. Onlardan bi sorun çıkacağını sanmam.
http://i65.tinypic.com/9a9v8m.jpg
Gönderi takipte bu şekilde şu an. Gelişmeleri böyle bildiririm sizlere. Arasıra denek olmak gerekiyormuş demek ki :D
eyvallah arkadaşım sayende bende uzun bi aradan sonra ebaydan ürün almaya başladım
Foruma 1 kişi kazandırdın @Miata91 bu gurur hepimizin :D
Yes gaddaccıklarım. Gargomuz yolda geliyor. Mutluluktan gıprısça gonuşurum :D Her neyse. Kargomuz elimize ulaşmak üzere. Buyrun kayıt:
http://i68.tinypic.com/11mahhw.jpg
40 yılın başı bi işe yaradım galiba :D
Telefondan olmuyo sanirimm bu
@Miata91 Sen kıprıslımısın :D
yurtiçi kargodan hızlı getircekler heralde :D :Bravoo:
ya herro ya merro dedi adam ürün alırken . bende bi kurcalıyım :bravo:
Yaptım oldu. Çok teşekkürler. Acayip işime yaradı.
Bu arada UKIM den çıkması acaba kaç gün sürer.. Gitsem alabilir miyim ki?
Ukim'in yoğunluğuna göre değişiyor ama en uzun süreni 3-4 gün oldu bende.
http://i67.tinypic.com/2qtcncm.jpg
Cuma veya Cumartesiye kadar elimde olacağını düşünüyorum. Hadi bakalım :)
Takipteyim, eğer sıkıntı çıkmazsa bende alışveriş yapmayı düşünüyorum
+1 takip çok iyi gelecek :)
Arkadaşlar İsim Soyisim ve açık adreslerinizi açıkça paylaşmasanız iyi olur sanki.
belki alakasız bir soru olucak ama hazır ebay konusu varken buraya yazmak istedim. Ebay den suplement alan varmı?alsak gümrüğe takılma durumu nedir?
şimdi nedense benim kazmalığımmıdır nedir ? ebay almanyadan bir parça almak istiyorum fakat bir türlü misafir olarak devam et seçeneğini bulamıyorum.
şimdi bununla ilgili bir kaç yerde yazı gördüm.Ürün sorunsuz olarak tr ye geliyor fakat ptt den ürünlerin teslim etmek için doktor kaşe imzalı reçete istiyorlarmış.Faydalanmak istiyenler için bilgi olarak paylaşayım :)
resimli anlatım olsa çok iyi olur ilaç gibi gelir :)
İki parça toplamda 70€ alışveriş yaptım. Sürekli aldığım bir satıcı idi. Dün ödeme yaptıktan sonra görüştüm. Problem yok, ödeme gerçekleşmiş dedi. Bugünde kargoya verdi.
Supplement konusunda GNC tavsiye ederim. Kış aylarında indirimde oluyorlar. Epey ucuza geliyor. Kendi ürünleri de var amino acid vs. onlar da ucuza geliyor. Çalışanlar da genelde epey bilgili insanlar oluyor. Bu arada medikal ürünlerin importu yasak.
Ayrıca misafir olarak devam etmek için, e-bay üye girişinin hemen altında Continue as a guest olması lazım