Denedim ama halen paypal üzerinden işlem yapıyor..
Printable View
Denedim ama halen paypal üzerinden işlem yapıyor..
Şu linkte var bilgi ;
eBay Newsletter:
Normalde Paypal altında kredi kartı çıkıyor diye göstermiş.
Mail tüm üyelere gönderilmiş. Denedim ama kredi kartı seçeneği çıkmıyor.
Zaten ebay'in tüm ödeme sistemi Paypal'a ait. Umudum yoktu zaten.
eskiden zaten kredi kartı vardı ki ben alıyordum direk kredi kartıyla.. bu kredi kartı sisteminin ben bir farkı var zennetmişdim.
Mail ile böyle bir bilgi gelince ben de daha öncekinden farklı, özel bir şey yaptılar sandım @darkmoon 'un da dediği gibi. Yine hüsran.
zaten vardı o seçenekte , kredi kartı alt yapısınıda paypal yönettiğinden ödeyemiyorduk , şuan için bu duruma yapabilicekleri birşey yokmuş :D
Şahanın Halkbank reklamından aklıma geldi Makedonya seçtim, galiba oldu. Ve umutlar yeşerir :D Tekrar haber vereceğim.
Ben geçen hafta kendi ebay hesabımdan ülkeyi Türkmenistan seçerek alışveriş yaptım.
Hadi hayırlısı bakalım.
Ben de bir abimin yardımıyla alışveriş yaptım,kargoya verdi bugün,almanyadan dhl ile geliyor.fiyat yazma dediğim halde de fiyat belirtmiş.vergi ödeyeceğiz mecbur.
bu arada vergiler artık ptt kargoyu teslim ederken alınıyormuş , doğru mu _
bunlar güzel haberler hemen denemem lazım :D
bazıları ebay.de den proxy ile falan girip hesap açıp kartı tanıtıp alışveriş yapabiliyormuş öyle duydum bilgisi olan varmı..
ben birisine mesaj attım türkmenistan girip türkiyeye gönderdiye ektra para istedi.
Türkmenistan diye adres girip siparişi verdim. 3 ay oldu gelmedi:)
Bu saatten sonra geleceğini de sanmıyorum.
Amazon, alibaba, gearbest falan, artık sadece oralara bakıyorum.
Ya ebaydan model araba almam lazım varmı alabilen kıvrak zekalı bi abimiz dostumuz. İsteyene link atarım
aliexpress gibi olsa ebay niye bizi bu kadar yoruyor ki :D
Kimse beni iplememis :(
Geçen gün bende model otomobillere bakıyordum, ebayden nasılsa alamıyoruz diye çıkan linkleri es geçmiştim sonra şeyten dürttü girdim bir tanesine baktım ödeme şartlarında paypal dışında kapıda ödeme, cash, credit card ...vs yazıyordu. Link diğer bilgisayarda kaldı akşam unutmazsam gönderirim bakarsın, aradığın birşey varsa denersin, alabiliyorsan bizde yapıştırırız :)
2dk önce denemek için bir şey aldım, sorunsuz çalıştı eski taktik. Türkmenistan seçtim sorunsuz çalıştı.
Gümrük vergisi DHL ' in elinde olan bir değer değil. Ürününüzün ne olduğunu söyleyin bana ne kadar vergisi çıkar söyleyeyim. Ama zaten eğer iş gümrük vergisine falan kalırsa mal gümrüğe kaldı demektir bu durumda sadece vergi ödeyerek yırtamazsınız. Birde üstüne DHL Ordino ücreti hatta beklerse mal birde Ardiye ücreti çıkartacak. Zaten iş o raddeye gelirse malı gümrüğe terk edin :D
ee şimdi ebaydan alışveriş yapabiliyormusunuz yapamıomusunuz :D
Yurtdışı kredi kartı bulup paypala tanıtsak, adres bilgisini de satıcıya mesaj atsak olmuyor mu?