geçmiş olsun...
Printable View
geçmiş olsun...
geçmiş olsun Burak ,,,,teşhis koyabilmelerine ve büyük bişi çıkmamasına çok sevindim,,,
Dostum tekrardan çok büyük geçmiş olsun,teşhis konmuş olması iyi.Hiç olmazsa artk ona göre tedavi uygulanır.Umarım en kısa zmnda sağlığına tekrardan kavuşursun.Tel'de de dediğim gibi her ne zmn ihtiyacın olursa ara mutlaka... ;) Hallederiz :D
doktor yokmu ya forumda ?
tekrardan geçmiş olsun :)
çok geçmiş olsun. anjio boşunamı oldu yani:confused:
Ne zahmeti kardeşim.Bu işin zahmeti mi olur.
Bugün nasılsın?
anlatsana lan ultrason olayını :D
geçmiş olsun burak, allah şifalar versin..
burak çok çok geçmiş olsun biraderim...
kendine iyi bak...
:)
Yok yok tabiki bosuna olmadım kanımdakı CPR yuzdesı (pıhtılasma) normal bir insaninknden 6 kat daha fazla cıktı esas bızı korkutanda o oldu zaten acaba kalbım pıhtımı attı dıye...
Ya ultrason olayı bıraz garip :D
2 gundur serum baglıolar zaten her yerım agrıo yatırdılar benı masaya. Adam cektı ılk sayfayı sora geldı dedı Burak bey tuvalete cıkabılırmısınız dedım yok cıkamam. Zorlasanız yok dedım zorlamayla alakası yok bende psikolojik cıkamam burda dedım.
Adam tekrar gıttı ıcerı, zaten oda cok soguk bırde serum yedık bı dunya. bende Gastro endüksiyon olmus yolunu buldu cıktı inceden :D
Allahım oda yesıl duman dıorumkı hemen sunu soluyayım fılre edeyımde kokmasın hızlı hızlı nefes alıorum. Tam o arada kanıma ılac vermek ıcın bayan bır hemsıre ıcerı gırdı..
Ayy bu ne koku bole dedynce bende şalter attı. bastım kufuru;
!?*!?*!-?-!? Bulaydınız sıkıntıyı ettiniz agzıma verdıgınız ılacların kokusu bunlar dedım kadın mosmos butun adamlar yerlerde :D
ulen burak :D hastaneyide karıştırıyosundur sen şimdik :D
Acil şifalar dilerim cnmcım.
geçmiş olsun kardeşim allah acil şifa versin
Geçmiş olsun kardeş
Gecmiş olsun, son olaya yarıldım..:) Umarırım kotu bir sonuc cıkmaz..
gecmiş olsun
geç oldu ama olsun geçmıs olsun abıı
allah şifalar versin
ahaha:D
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
burak yeni gördüm konuyu geçmiş olsun kardeşim ;)
gastro endüksiyon nedir inceden yellenme durumu gibi bişey mi :D
geçmiş olsun.
allah acil şifalar versin.amin.