Tekrar büyük geçmiş olsun.
Printable View
Tekrar büyük geçmiş olsun.
Cok gecmis olsun acil sifalar..
geçmiş olsun kardeşim....bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum.......
herkese tekrardan selam dun gece ayni sikayetlerden tekrar hastaneye yattim ve su anda Mesa Acilde yatiyorum. Cerrahi bir mudahele gerekebilirmis. Konsultasyon icin cerrahlari bekliyorum. Bi gelisme olursa hbr ederim
Gecmis olsun Burak.
Acil sifalar dilerim.
lan 1 gun girmedim foruma. master of the makets geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun sağlık kadar önemli bir şey varmı...
Son durum hakkında bilgisi olan varmı?
Sabah 7.30 da konuştum geceye göre bıraz ıyıyım dedı.Saat 12 den sonra gidicem bakalım.
geçmiş olsun yaa :(
cok gecmıs olsun...
yuzeysel ultrasona girdm simdi ciktim... Sonuc yine negatif, fitik veya bagirsaktan supheleniyorlar simdi... Tomogrofiye giricem simdi su iciriyolar Bir surahi... Agrilarim devam ediyor yine yazarim... Teshis koyamadilar ona cnm sikior
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.dilerim sonuç seni ve bizleri mutlu eder.
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsun acil şifalar
Arkadaslar soran merak eden arayan butun dostlarıma cok tesekkur ederım. Hatta ve hatta hastaneye kadar zahmet edip gelen Cem ve Can'a minnettarım benı yanlız bırakmadılar, bırakmadınız... Binlerce kez tesekkur ederim...
Sonunda teshis koydular saolsunlar. Gogus hızasında olan agrılarımın sebebı, karın bolgesı zarının ıltihaplanması imiş. Cok nadir gorulurmus bu hastalık. Sımdılık antibiytik tedavisi ile basladılar pazartesı kontrole gıdıcem o zaman tam kokusu cıkıcak.
Nasıl neden olurmus bılınmıyor ama teshıs bu :)
herkese tekrardan cok tesekkur ederim.
burakcım tekrar geçmiş olsun yeni gördüm konuyu aman dikkat et kendine
senin canını yiring. dikkat et kendine.