Adamlar haklı
Elek faturasından trt payı alma muhabbetinde :)
Printable View
Mestanin tanidigi biri kesinlikle. Alyanak olma ihtimali de %90.
mestanın gülüşü vay be gülüşüydü müdür görüntüleri izledi fake olduğunu anladı hemen yardıma gitti ? ama neden söylemedi sarpın meleğe olan bağlılığından dolayı o labilir.sarpın babası yaşıyorsa oda olabilir eski dostlar tanıyor çünkü mestan coşkun olamaz baston vardı onda merti tanımıyor ama polis olduğunu biliyor davut olsa sarpıda kesin harcardı
youtube da şarkı dinlerken bir video koydum adam oturmuş saatlerce araştırmış hammnaah..
mestanı vuran alyanakmış.
yok bilmem kaçıncı bölümde aynı silah. yok su dakikada aynı silah. sarpın kafasına vurulan silah aynı silah. vay arkadaş işssizliğe bak la sen :D
İçerde 9. Bölüm 2. Fragman
https://www.youtube.com/watch?v=PSgwRWQByaY
Celal babaaaa ölüyor, minik, alyanak yok :) çok fena kaçırılmayacak bir bölüm kesinlikle
haydaaaaa celal babasız içerde mi olur la bu nasıl iş ?? vardır bunda da bir iş çıkar 10. bölüme
Celal kendine öldü süsü verip, kardeşi kardeşe düşürücek heralde.
dümen olduğu çok belli, klasik merak uyandıran fragman taktiği.
1 kere Celal'in adamlarını nasıl yakaladı ? İçerdeki adamın geçici olarak dışarda, içerden gelen tüyo yok. 20 yıldır peşindesin şimdi mi yakaladın ?
Celal de ortalığı karıştırmak için kumpas yapacak, öldü süsü verip.
Dizi kabak tadı sardığı için oyun olduğu bence de aşikar. Klasik mantıktır zaten öldü süsü verip kumpas kurmak. FaBeRgE'nin de dediği gibi fragman aldatıcı,bi bölüm topladı sonra yine b*ka saracaklar gibi görünüyor.
Dizide neler oluyor neler
ya müdür ya al yanak
Bu nasıl fragmandır ya :)
Yarın akşam olsun bir an önce :)
cedaha 9.bölümde baş rol oyuncusunu harcayacak kadar basit bir yapım değil bence bu dizi.celal ölmemeli ölemez yani filmin hikayesinin baş karakteri yani adam.ölmez bence.vardır yine bir ters köşe . kanın yerde kalmayacak derken ona birisi zarar vermiştir hesabını sorarız anlamında demiştir mert.ölse cenaze sahnesi gösterirlerdi.
Kendi babaları için mi dedi acaba o sözü
Celal ölürse dizi bitti :)
Minik olabilir deniyor ama...
Bilemedim
Arkadaşlar bişeye dikkat ettiniz mi 7. Bölüm 2. Fragmanda davut yok diyor davutu gösteriyor . Minik yok minigi gosteriyor . Mestan yok dediğinde ekranda ALYANAGİ gösteriyor . İşini Alyanak bitirdiği için mi onu gosteriyor.
Bu size biraz daha yardım eder.Şimdi ss aldım.:)
http://i.hizliresim.com/Pn4qq6.jpg
mestanı çağırıp, sarp kardeşte ki farklığı al yanak uyandırıyor. sonrası *****, babadan desturu alıyor.
fragman kadar dolu olmuyor dizi bende buna uyuz oluyorum arkadaş :) akşam olsada öğrensek kime ne olacak sezon finali fragramanı gibi fragman ki hayatımda ilk defa fragman takip eder oldum.
bi adamı dizide öldürebilcek 10 şüpheli var hepside bunu yapmış olarabilir ama mestanla husumeti olan kimse yok...
eğer minik deniyorsa niye öyle birşey yapsın aynı kişinin sağ ve sol kolu. öyle bir riski niye göze alsın ??
eğer alyanak deniyorsa oda aynı şekilde..
köstenceli intikamı olabilir...
yusuf müdür olabilir celal babayı kolsuz kanatsız bırakmak için...
coşkun da olabilir aynı şekilde intikam için.
bu nedir arkadaş ya :D :D bi adamı kaç kişi öldürebilir :D
film 8 de tv de yayınlanırken youtube a da düşüyor mu aynı anda
Volverine mestannnnnnn
Davutun takip sahnesi takdire şayan artık izlemiyorum:))
show tv sitesinde seste sorun mu var benim pc demi problem
Bu son sahnede alyanak sizce de kendini belli etmedi mi?
Conta yaktık evde :):)
avukat melek kot pantolon tişört giyince bildiğin liselii :)
Alyanakkkkkkkk çakallll
Sarp kurtardı
Bu sayede artık daha da "içeride"
Cemalllll babaaaaa öldü müüüü şimdi :)
Celal baba öldümüüü
Olmazzzz olamaazzzz. Celal babadan kalan yarin sise sarabida alip dalyara pardon alyanak cikarmasi yapilir :)
Celal baba çıkar birazdan...
Dalyaraa sürpriz olacak baya..
Ulan dizide sittin saat geçti,
1 kişi arabada ceset var mı yok mu diye bakmadı..
Baya aptal bir senaryo hatası
Basitlesmedi mi film