Her bölümü sezon finali tadında :)
Printable View
Her bölümü sezon finali tadında :)
Mert sarp i kıskandı icerdeyim diyor
alyanak abimiz .....i tuttu çok fena :D
Büyük gün geldi :) Sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum :)
ilk bölümdeki ters köşe heyecanın aynısını 9. bölümün son dakikasında yaşadım akşam olsa da yeni bölümü izlesek.
celal baba sarp'a verir mi ki kızını düğün dernek izlermiyiz :D Zira Hala favorim gasteci kız
Celal baba bu ilişkiye sıcak bakar da bence asıl sorun Yeşim...
https://www.youtube.com/watch?v=GSIvqncD-Dk
unutmuşsunuz bunu :D
sarp içerdeyim diye diye celal babanın aortuna girdikten sonra melekle sarılmasını görse ne olur :)
Arkadaşlar hazır olun en fazla 2 bölüm sonra Sarp'ın elinde çiçek ve çikolatayla Celal babaya gidiyoruz hayırlı bir iş için :)
yeni bölüm bugün mü ? Sitesini açıp bakmak zor geldi :D
vakit geçmek bilmiyor lole sardım biran önce başlasın artık acayip heycanlı gözüküyor yeni bölüm.
Celaaaal yaşıyosun.... By Köstenceli :)
Nereden anladı kamil ya.
adamı öyle yakarlar :D
Sanırım TV'de dizi bitti izleyemedim de,şimdi en erken nerden izleyebilirim acaba?
Her hafta Mercedes mi patlayacak ? Bence bunlar hep BMW lobisinin işleri :)
Miniğin duygusallığı bitirdi beni:D
Düşman kalmadı dost ta kalmadı :-) nasıl devam edecek dizi
Celal baba gevezelik etti sırrı açıkladı köstenceli arabadan bi şekilde kurtulacak bildiği sırlar ile celali öttürecek.
Senaryoda sırları söylemek gibi bir saçmalık varsa ona bağlı bişeyler olur mutlaka alyanak yada davut duymuştur vs..
2 bacağa kurşun sıkılıp kilitli kapıdan üstüne cayır cayır yanan arabadan sağ çıkarsa o adam o diziyi bitirsinler.
O arabadan sağ çıkması imkansız eğer öyle bir durum varsa dizi moka sarıyor demektir.
kendi çıkamaz belki ama tlf açar :D
O arabadan HESOYAM yazmadan sağ çıkamaz :)
bence mertin arabaya bıraktığı telefon dinleniyordu ve mert sarpın kardeşi olduğunu öğrencek :D
Sarp'ın mafya vari hareketleri, elinin öpülmesi, herkesin abi demesi vs. çok saçma geldi bana, bi tık soğudum diziden :)
Adam bir gunde İstanbulun başına gelir ise anlar tabi kostenceli :) neyse pis öldü
bişeyler bu kadar çabuk çözülmez yav eğer 1 sezon devam edecekse? gerçi kaç bölüm olacak totalde?
Toplamda 39 bölüm olacak diye biliyorum ben... Köstenceliye misafir oyuncu yazmışlardı bidaha çağırmazlar bence... :)
Yıllar sonra bir dizi izliyorum bende, ancak çokta iyi değil gibi şahsen idare eder.
Sarp karakterine bir türlü ısınamadım. Yapmacık bir tarafı var acayip rahatsız etti beni çözemedim. Konuşma tarzı ve bazı mimiklerinde Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu taklit ediyor gibi geliyor bana.. Ercan Kesal'ın oyunculuğu gerçekten iyiymiş beğendim. Bizim sinema sektörü şu Mustafa Uğurlunun değerini bilemedi yıllardır adam böyle dizilerde heba olup gidecek. Ağır Roman'da döktürmüştü adam ya.. Al Yanak karakteri çok iyi yalnız :) Deli Yürekte Turgay Atacan vardı onun gibi birşey olmuş konuşma tarzı felan..
Doğal bir oyunculuk ben sezemedim dizide oyunculuk bakımında bir behzat ç. değil mesela. Şuan tvde diğer dizilere bakarak biraz iyi o değilde o mestan nasıl dövüşüyor öyle sanırsın rafael :D :D
bence celal rolunde rahmetli tuncel kurtiz olucaktı ozaman daha bi güzel olurmuş diyorum hep içimden rahmetliyi anıyorum :)
Kötünün iyisi diyip izliyoruz
Yoksa ezel bunları tokat manyağı eder :):)
Beyler anladık Ezel daha iyi diziydi ama 10 bölüm oldu yahu, artık dizi hakkında yorum yapsak olmaz mı? :o