Dizide neler oluyor neler
Printable View
Dizide neler oluyor neler
ya müdür ya al yanak
Bu nasıl fragmandır ya :)
Yarın akşam olsun bir an önce :)
cedaha 9.bölümde baş rol oyuncusunu harcayacak kadar basit bir yapım değil bence bu dizi.celal ölmemeli ölemez yani filmin hikayesinin baş karakteri yani adam.ölmez bence.vardır yine bir ters köşe . kanın yerde kalmayacak derken ona birisi zarar vermiştir hesabını sorarız anlamında demiştir mert.ölse cenaze sahnesi gösterirlerdi.
Kendi babaları için mi dedi acaba o sözü
Celal ölürse dizi bitti :)
Minik olabilir deniyor ama...
Bilemedim
Arkadaşlar bişeye dikkat ettiniz mi 7. Bölüm 2. Fragmanda davut yok diyor davutu gösteriyor . Minik yok minigi gosteriyor . Mestan yok dediğinde ekranda ALYANAGİ gösteriyor . İşini Alyanak bitirdiği için mi onu gosteriyor.
Bu size biraz daha yardım eder.Şimdi ss aldım.:)
http://i.hizliresim.com/Pn4qq6.jpg
mestanı çağırıp, sarp kardeşte ki farklığı al yanak uyandırıyor. sonrası *****, babadan desturu alıyor.
fragman kadar dolu olmuyor dizi bende buna uyuz oluyorum arkadaş :) akşam olsada öğrensek kime ne olacak sezon finali fragramanı gibi fragman ki hayatımda ilk defa fragman takip eder oldum.
bi adamı dizide öldürebilcek 10 şüpheli var hepside bunu yapmış olarabilir ama mestanla husumeti olan kimse yok...
eğer minik deniyorsa niye öyle birşey yapsın aynı kişinin sağ ve sol kolu. öyle bir riski niye göze alsın ??
eğer alyanak deniyorsa oda aynı şekilde..
köstenceli intikamı olabilir...
yusuf müdür olabilir celal babayı kolsuz kanatsız bırakmak için...
coşkun da olabilir aynı şekilde intikam için.
bu nedir arkadaş ya :D :D bi adamı kaç kişi öldürebilir :D
film 8 de tv de yayınlanırken youtube a da düşüyor mu aynı anda
Volverine mestannnnnnn
Davutun takip sahnesi takdire şayan artık izlemiyorum:))
show tv sitesinde seste sorun mu var benim pc demi problem
Bu son sahnede alyanak sizce de kendini belli etmedi mi?
Conta yaktık evde :):)