O arabadan HESOYAM yazmadan sağ çıkamaz :)
Printable View
O arabadan HESOYAM yazmadan sağ çıkamaz :)
bence mertin arabaya bıraktığı telefon dinleniyordu ve mert sarpın kardeşi olduğunu öğrencek :D
Sarp'ın mafya vari hareketleri, elinin öpülmesi, herkesin abi demesi vs. çok saçma geldi bana, bi tık soğudum diziden :)
Adam bir gunde İstanbulun başına gelir ise anlar tabi kostenceli :) neyse pis öldü
bişeyler bu kadar çabuk çözülmez yav eğer 1 sezon devam edecekse? gerçi kaç bölüm olacak totalde?
Toplamda 39 bölüm olacak diye biliyorum ben... Köstenceliye misafir oyuncu yazmışlardı bidaha çağırmazlar bence... :)
Yıllar sonra bir dizi izliyorum bende, ancak çokta iyi değil gibi şahsen idare eder.
Sarp karakterine bir türlü ısınamadım. Yapmacık bir tarafı var acayip rahatsız etti beni çözemedim. Konuşma tarzı ve bazı mimiklerinde Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu taklit ediyor gibi geliyor bana.. Ercan Kesal'ın oyunculuğu gerçekten iyiymiş beğendim. Bizim sinema sektörü şu Mustafa Uğurlunun değerini bilemedi yıllardır adam böyle dizilerde heba olup gidecek. Ağır Roman'da döktürmüştü adam ya.. Al Yanak karakteri çok iyi yalnız :) Deli Yürekte Turgay Atacan vardı onun gibi birşey olmuş konuşma tarzı felan..
Doğal bir oyunculuk ben sezemedim dizide oyunculuk bakımında bir behzat ç. değil mesela. Şuan tvde diğer dizilere bakarak biraz iyi o değilde o mestan nasıl dövüşüyor öyle sanırsın rafael :D :D
bence celal rolunde rahmetli tuncel kurtiz olucaktı ozaman daha bi güzel olurmuş diyorum hep içimden rahmetliyi anıyorum :)
Kötünün iyisi diyip izliyoruz
Yoksa ezel bunları tokat manyağı eder :):)
Beyler anladık Ezel daha iyi diziydi ama 10 bölüm oldu yahu, artık dizi hakkında yorum yapsak olmaz mı? :o
Ezel dediniz yine aklıma ;
http://i1.imgiz.com/rshots/9293/ezel...40_640x360.jpg
Or*spu eyşan geldi :( :(
Şener Şen bu bölümde giriyor sanırım
köstenceli gerçekte Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu bir hekimmiş vay vay vay vay...