Bence bu son yakışmadı. Sarpla gasteci kız ölmeliydi :D
Printable View
Bence bu son yakışmadı. Sarpla gasteci kız ölmeliydi :D
Dün izlerken dedim ki ulan zaten bitiyor, bari mutlu sonla bitsin be:) Hatta arkadaşlara "mutsuz son olursa ana avrat giderim ben bunlara" bile dedim o derece yani :D Artık nasıl acıdıysam adamların haline bu bir de ezel de olmuştu en son o*** eyşan aklıma geldi yine bak :D
baya mutlu bi son oldu. allah'tan sonlarda 3-5 dk "melek" gördük de gözümüz açık gitmedik.
yeni sezonda da "melek"e rastlarsak bi yerlerde onu izleriz artık..
Dizi erkeklerine sormak gerek gerçekten mi "mutlu son" :D :D :D
Bu adam harbi oyunca valla :) Şurda bi ara gerçekten tüylerim diken diken oldu celale acıdımmı diye düşündüm :)
beklediğimden farklı bir son oldu ben gene iyilerden 1 2 kişi gider diye bekliyordum çetin tekindor son sahnede ustalığını konuşturdu tecrübe böyle bişey olsa gerek vel hasıl gene güzel bir final oldu iyiler kazandı diyelim
bakalım yeni sezonda buna benzer bir dizi çıkacakmı bundan önce en son ezel e bakmıştım ondan sonra başak bir dizi sarmadı beni
Celal ne oynadı be... Usta oyuncu farkı burada ortaya çıkıyor son sahnede yıkıldık... ilk bölümden itibaren soluksuz izledim bundan sonra kolay kolay dizi izlemem çünkü böylesi zor gelir gibi...
Bu diziye bence 1 sezon bile fazlaydi.
Sarp in polis oldugunu yeni gelen mudur bilmiyor ve sistemden baska bir polis kaydi siliyor.(cok sacma dizi uzasin diye)
Celal guya araba yanmis ulen sarp ayni olayi sende yaptin yani hic dusunmedenmi celal in o araba olmadigini senin gibi bir polis 1-2 gun dna sonucu bekledi.
Yani 1 sezon bile fazlaydi bu diziye bence.
Çetin Tekindor un kursu gibiydi sanki son sahneler. Usta hali belli. Mesela yusuf geldi melek geldi bide kudret gelip bi güldürebilirdi :)
Şu abimmm kardeşimmm sahneleri hep gözleri doldurdu önceki bölümlerde, bazı yerlerde çiğliklerde vardı ama genede iyiydi.
Barış büyük yancı :)
Bağırışlar aşırı yapmacık ve gereksizdi davvvuuuuuttt nerede laaaaannn kardessıım.. ebeyınn...
Coşkun zaten içerde hayvan gibi dayak yemiş adama daha ne cullanıyon herıf ayakta zor duruyo.. :D Devammeeett.. :D
Bu yandan yemıs Çinlı abla neyın hırsında o cok acaıp.
Pekı calalın karısı yataklık ve yardımdan ıcerı gırdımı acaba ?
Dızının kazananı yan rollerde bence alyanagın yenı elemanıydı yenı dızılerde goruruz onuda.
Unutmayacağız seni Alyanak.:)
https://www.youtube.com/watch?v=hw3CE04LGiA
Mertin sarpin ödül töreninde taktigi gözlüğün markasini modelini bilen var mi ?
2 tane takip ettiğim dizi vardı. Birisi vatanım sensin, diğeri içerde. Birisini BlueTV den, diğerini PuhuTV den takip ettim.
15 günde bir iki bölüm üst üste izledim. Sıfır reklam, sıfır sansür. Başlıyorsun, sonuna kadar nonstop devam. Film tadında. Tavsiye ederim.
Aslında dizi vasatın altında ama insan sonunu merak ediyor :) Çok mantık hataları vardı. Mesela Celalin yerde yatan Ufuğa, Çinli kızın Sarpa ve Sarpın da Celalle çinli kıza silah doğrulttuğu meksika açmazı sahnesinin sonunda silahlar patladı. Celalden başka ayakta kimse kalmamış sonra ne olmuş muallak. Kim yakaladı Celali bunları biri mi kurtardı ne oldu belli değil. Bir de Miniğin kapıyı tuttuğu sahne bana Game of Thrones dan Hodoru hatırlattı direk. En iyisi yabancı diziler.
40. Bölüm ilk fragman ;
kandırdım xd - YouTube
Ulan be olmadı link :D neyse ben yokmuşum gibi yapın
güzeldi sonradan dahil olsamda,sosyal sorumluluk projesi yürütmelerini kutluyorum,sonunda kötü kaybetti,adalet yerini buldu,
fi ye başladım 5. bölümdeyim ,game of thrones a az kaldı :)
Lütfen biri bana son bölümdeki mertin gözlüğünün markasını söylesin bulamadım gitti
Lütfen birisi de celal ve çekik gözlü kızın tek çıkışı olan koridorda sarpa ve merte görünmeden nasıl arkalarına geçip sarpa yanlış yere bakıyorsun diye bağırdığını söylesin :D
Zaten yılışık bir aşk dizisi olmadığı için önermiştim. Siz yinede bir iki bölüm deneyin, yada dövüş sahnelerine falan bir bakın derim
Valla birisi konuyu kilitlesin
Her seferinde 2. Sezon mu var diye korkarak giriyorum
Hayatım boyunca anlam vermedım adam 2 ye tek sılah doğrultmuşlar nasıl kurtuluyor ordan hep böyle oluyor dizilerde. İyilerin herzman yaşaması gerekmıyor bazen Poyraz karayel gibi insan hasssss çekecek bir son bekliyor. 1-2 bölümüne baktım saçma geldi sarmadı son bölümede şansa denk geldim abimlerde iyiki izlememişim dedim.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca suç örgütlerinin işlerini takip etme, haber ve bilgi aktarma, bazı kamu görevlilerine menfaat temin etme suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ’Kebapçı Celal’ lakaplı C.A. ve E.Ö. gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifadeleri alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri Adana 6’ncı Sulh Ceza Hakimliği tarafından ’Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak’ suçundan tutuklandı.
Icerdeyiz Celal Babaaa