Harbi mıçtı artık izlemeyelimde bitirsinler bari :)
Printable View
Harbi mıçtı artık izlemeyelimde bitirsinler bari :)
39. bölümde bitecekmiş dizi
Az olsun öz olsun. Konuyu uzatmaya çalışmanın bir manası yok
Televizyonda günü gelince izleyen var mı ?
bu haziranda bitiyor yani ?
isabet olur 39 değil bence 21 de de bitebilir ki zaten 39 a kadar nasıl uzatçaklar :D daha 19 bölüm celal baba yaşıycak mertle sarp birbirini gondikliycek. anne polis olduğunu öğrenemicek vs vs ben bırakıyorum beyler.
Dünki bölüm resmen uzatma amaçlıydi dizinin yarısı heriflerin sokakta koşmasıyla geçti
Diziyi izleyen herkesde merte karşı bir gıcık duymaya başladı bu saatten sonra vah yazık değil de p*çe bak gibi şeyler söylüyorlar :D Mesela babam dün böyle bi tepki verince maç izliyor sandım :D Dizinin Namına koydular artık çoğu kişi izlemeyi bırakacak buna ne meleğin cicikleri nede gazeteci kızın sade güzelliği engel olabilir. Belki polis ablamız pompeyno olayları ile güzel bi sahne çekerse reyting artabilir :D :D
19. bölümü izliyorum şu an. Mert'in ssangyong habire arıza yaptığı için taksiyle işe geldiğini duyunca kahkaha attım :)
reklamsız hali 2 saat yahu
coşkunu bağlamadan kelepçelemeden öle o salağın yanında bırakmak nedir ya. adam numaramı yapıyor diye zorlamadı bile hiç saçmalık
Harbiden dünkü bölümden hiçbirşey anlamadım. Tadı tuzu yoktu.son yarım saat biraz iyi gibiydi. Son sahnede müdürü farkedemediyse hala kesin bırakırım diziyi.
uzun saçlı deli oğlanın koşması beni güldürdü :D
Bu arada phudan izledim. dün uyudum uyandım uyudum uyandıım lan hala oha dedım ya.. zaten normal diziler gibi 1 saat sürse 2 sezon yapar yani. sıkıntı yok.