sarp öldü müdür öldü ne iş bi *** anlamadım
Printable View
sarp öldü müdür öldü ne iş bi *** anlamadım
Dizi 2 bölümdür iyi gidiyo :)
Yusuf müdür bizi bitirdin be.
Kurtlar vadisi pusu kanal 360 missssssss :):)
Egri oturalim,dogru konusalim.
Her ne kadar senaryo hatalari ve sacmaliklari olsa da insani bir sekilde 3 saat boyunca diziye kilitlemeyi basariyorlar.
Bu reklam olayı bitek benimi sövdürtüyor? Ne alaka abi böyle birşeymi var anasını bacısını öptüğüm çocukları billurmu geçiyosunız
2. sezona uzucak heralde ? normal de 39. bölüm final diyorlardıda kalan bölümlerde Sarp kendini temiz e çıkarcak , Mert ailesine kavuşcak . Celal den intikam alıncak vs zor yetişir gibi
Ulan finalleri bırakıp içerdeyi izliyorum reklam üzerine reklam koyuyorlar ama yine de efsane dizi bitirdin bizi be müdürüm. Yeni bölümün başı yayınlanana kadar müdürde çelik yelek var kurtulacak sandım ama değilmiş :(
Beyler sizce kaçıncı bölümde öğrenecekler kardeş olduklarını ?
sezon sonunda.
bende 39. bölüm son sanıyordum ama cuma günü bensu soral beyaz show da 2. sezonda geri gelebilirim belki dedi
Herifler deli para kırıyo daha öncede yazdımda pek dikkat çekmedi başroller tek bölümden 100+ liralar kazanıyolarmış bu kadar para alıyolarsa yapım şirketi kimbilir ne kadar kazanıyo bu diziden :D neden bitirsinlerki tutuldaysa dayar geçerler gelcek sezona ama bana bitme ihtimalide var gibi geliyo az da olsa :)
Sarp paçayı kolay kurtarır. Emniyet müdürü biliyor zaten Sarp ın içerde oldugunu. Yusuf müdür yerine Sarpı atarlar :)
Kudret sarpı yanına alır mı peki :)
laylaylom faslını uzatmasalar bu çözülmeler 4-5 bölüm önce başlasaydı daha iyi olacaktı...
mert sarp ı neden vur(A)madı ?