senetle dünyayı satsalar fiyatını önemsemeden alacak adamlar tanıyorum her türlü ekmek yerler bence bu zihniyetteki adamlar sayesinde
Printable View
senetle dünyayı satsalar fiyatını önemsemeden alacak adamlar tanıyorum her türlü ekmek yerler bence bu zihniyetteki adamlar sayesinde
Senet işleri değişik işler, kumar oynamak için senetler evkur dan telefon alıp ( 2 katı fiyata) sonra gelip %60-%70'îne bozdurup düşüren adamlar gördüm.
Araba da satılamaz vardır da yazmış bir arkadaş kendi arabamızı para verip aldık diye. Sıkıntı işler, alana değil satana.
Geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler .arabayı senetsiz peşin almak istemiştik
Aynen sana katılıyorum abi. Bizimkilerde alıştırdı senetle neler neler aldık araba mı alamıycaz? Kardeşim ev bile aldı senetle. Banada banka kredi vermiyor Wowwodan senetle alıcam baya araştırdım en güvenilir yer orası şuan. Burayada bakayım bizimkiler ne demiş diye girdim de haybeden atıp tutmuşlar. Kendini bildikten sonra uygun araç seçtikten sonra gerisi kolay. Boş muhabbete tutulup kanmayın gençler.
fİYAT YÜKSEK diyorsunuz da
zaten bu yola basvuran ınsan ya nakıt parası yok ya da banka ıle gecıkmelı sıkıntı yasamız ya kefıl olmus sorun yasamıs ya da borcunu ödememiş sorun yasamıs insandır
Bu tarz ınsana kolaylık sağlanıyor tutupta fıyat yuksek dememesi lazım :)
Milleti gaza getirmeyin haybeye.
Peşinatsız araç vermiyorlar nihayetinde. O peşinatla eski bi araç alıp kahrını çekmek bile çok daha mantıklı. Hiçbir elle tutulur yanı yok bu işin.
iyi cesaret valla bu wowwo daki. işin yok onca problemli adama araba ver.
Kasko bedeli yüzde 25 nakit
Ödüyorsunun wowwo ya
Wowwo size senet yapiyi
Arabanız oluyor
Faiz maiz orayı karıştırma :):)
Arkadaş bu şirket ile de ilişkisini kesmiştir, neme lazım, bulaşmamak lazım...........
Şimdi araç kredi oranları da arttı zaten......
Cebinizde paranız yoksa almayın bence zamanında çok savundum senet vs ama yok. Araba alanıcak durumda iseniz hem yüksek faiz hem arabanın yıllık bakımları hem yürütme maliyeti zaten sizi yıpratıcaktır.
Sanırım kendileri satmıyor, galerilerin araçlarını satıp, komisyon alıyorlar, bizim buradaki galericiler sitesinede sıçramış,
%30 peşinat veriyormuşun, zamanım olursa arkadaşlarıma detaylarını soracağım,
ancak ne olursa olsun boş iş, cebindeki paraya göre araba almak en mantıklısı
Yanlış biliyorsun. Galerinin bir alakası Yok. Galeri parasını peşin olarak alıyor wowwodan.
Hem galerici hemde wowwo için çok sağlam ve akıllıca bir iş. Ödeyemezse alıcı düşünsün. Kendisi için hiçde az olmayan yatırdığı peşinat ve kalanına araç üzerinde rehin var. Araç önceden yatırılmış peşinatıyla beraber gider elden, alıcı için yıkım olur. İnsanlardaki dünya malına karşı olan eğilim, bu tür akıllıca iş yapanların en büyük kaynağıdır. Adam batağın içinde olsa dahi inat ediyor o telefonu alacam, bu arabayı alacam vs diye. Yoksa alma lan işte ölürmüsün? İlkokulda bebeyken dahi duyduğumuz ayağını yorganına göre uzat diye atasözü var, yüzlerce kez bu yaşımıza kadar duyduk ama insanoğlunun bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Google araması yapınca hakkında bol bol şikayet olan firma.
Son günlerde 2 3 kişi wowwo ile çalışıyor musunuz dedi. Üye olsak mı acep ne yapsak ?
bu wowwonun yaptıgı şeyin benzerini güya faizsiz kredi veren ''islamik'' bankalarda yapıyor (hala varmı öyle bankalar bilmiyorum, belki bunlarında fetoyla alakası vardır diye kapanmışlardır)
Sen adama gidip diyorsun ki ben araba alacagım, misal Golf 7. Banka sana o aracı alıyor ama kaç paradan aldıgını söylemiyor (belki 90a aldı), ödüyorsun :D ödediğin miktar belki 150bin TL, ama ödüyosun :D sorsan faiz yok, 150bin TL'lik Golf diye almış sana banka
yeni sistem getiriyorlar 2013 altı araçlar için destek vermiyecekler .. .
Şuan girip bir araç beğenicem , bakalım kaç paralık araç kaç paraya gelicek.
33.250 tl lik araç 38.000tl ye geldi 15bin peşin ile iyi sanki
Bu adamlar öyle düzgün görünen herkese senedi imzalatıp aracı veriyorlarmı yoksa banka gibi sorgulama gpt falanda yapıyorlar mı? Üzerindeki mal varlığı falan alıcının ödeme gücü durumu varmı diye?
buraya daha önce wowwodan araba almaya karar verdiğimi yazmıştım ancak nedense başlığın son sayfaları görüntülenemiyor! Kendi fikirlerimizi deneyimimizi paylaşamayacaksak bu forumlar neden var anlayabilmiş değilim. Bu arada wowwonun topkapıdaki showroomuna gittim görüştüm aracımı da teslim aldım, bi hayırlı olsun alırım artık :)
bu firma mahalle arası galerilere nakit kaynağı sağlıyor sanırım yada araç veriyor..bizim burda yeni bir galeri açıldı araçların üstünde wowwo stickerleri var..girip sormadım ama büyük ihtimal bu firmanın finansman desteği ile satıyorlar çünkü araçların yaşları krediye kurtarmıyor..
Bu kadar az vade farkınla nasıl bu araçları verebiliyorlar şaşırılacak iş doğrusu bende 3 ay öncesine kadar galericilik yaptım vade farklı araç verdim onların sunduğu peşinatı ve farkı ben sağlasam dükkanda araba kalmazdı
40bin tl değerinde araç için 14bin peşin 26bin wowwo ile kullandık. 39bin ödeme çıktı 2 yıl için, kredi çıkmıyordu malesef ki... 1.yılın sonunda borcumuzu kapatmak istedik 1 tl dahi indirim yapmadılar. Kapısının önünden geçilmemesi gereken bir yer :)
Konut kredisinde erken kapama cezası var. Ama faizini de düşürüyorlar.
İhtiyaç kredilerinde ceza yok. Faiz düşüyor. (Bir ara onlarda da var, kaldırıldı sanırım ceza olayı).
wowwo erken kapamada indirim yapmıyorsa; aynı meblağ vadeli hesaba yatırılıp kredi ödemeleri oradan yapılabilir. Zararınızı azaltırsınız böylece.
Bu evleri satmaya başlayıp sonra kuzenimin şirketi diyen arkadaş değil mi :D
Şirketin durumu iyiyken sahibiyim kötüyken kuzenimin şirketi. Bu da güzel..