LIGERO 125
Printable View
Bence çok pahalı yamaha delight düşün derim 2. Elde satışı sıkıntı olur..Sıkıldığında satamayabilirsin,pcx 125-150 de olabilir..
vespa kalitesiz he çok iyimiş çok güldüm :) japon tutkunu olanların mesela bmw yede kalitesiz kötü çürük demesine şaşırmam o yüzden şaşırmadım ama gerçekler öyle değil scooter olarak dünyanın en sağlam uzun ömürlü evladiyelik olanı vespadır. ben motor işine geçen sene vespa px çakması lml ile başladım 3 ay sonra bide primavera aldım taki bugüne kadar bindim geçen ay 1350 km yol yaptım primaverayla istanbuldan bozcaada ordan ayvalık sonra geze geze tekrar istanbul 187 boyum 95 kilom var eve geldiğimde yorgunluktan ölmüyodum vespa da yolda beni hiç lanet ettirmedi ama boyutlarımdan dolayı bugün gts 250 aldım ve müthiş bir seçim yaptığımı düşünüyorum çok eğlenceli ve kuvvetli. bu arada vespanın şeklini anca 55-60 bin liralık bmw c650gt ile belki yapabilirsiniz onun dışındakiler kimsenin bir gram ilgisini çekmez sadece vasıta
O boy o kiloyla o vespada o kadar yolda bel agrisi vs yasamadin demek :) swt 600 den bile iyimis vespaya bak sen ahahhahaha
13 bin € mu yazıyo benmi kör oldum :D
iyi hoşta bu Mini armani ile anlaşsa 250 Bin TL vermek gibi bişey bence
15 hadi 20 Bin TL olsun şekli şemalı markası içinde 40 küsürat Bin TL edecek bi yanını bulmak için fotolara bi hayli baktım baktım bulamadım..
Baksanıza yahu şuna kalite akıyor heryerinden :D
http://460303951.r.worldcdn.net/wp-c...o-Armani-6.jpg
seni seçtim @STP çünkü farklısın, japosun bikere :)
Anlatamadim esasında herkes o pcxleri satacak, el değiştirecek, 10 sene sonra o motor filan kalmayacak, elden ele geçe geçe hoşaf olacak. Motorun adı değişecek tipi değişicek parçalar uymayacak vb.
Ama ben satmıyorum piaggio'yu, vespası olan da pek satmıyor. Yıllarca kullanıyor. Parçalar genelde birbirine uyuyor, eski yedek parçalar piyasada var.
Loading site please wait...
peki bu djangolar hakkında tecrübesi bilgisi olan var mı?
hem dekor olarak da fena gorunmuyor gibi, pek anlamam ama..
Gecmisten gune vespa otesi yok, insanlara cok uzak geliyor ama 946 disinda, 20ye aliniyor 20ye satiliyor kaygi tasimaz, rahat scooter araniyorsa x10 geri kalanlar ucuz kopya.
Satma kaygisi yoksa sikinti yok, varsa primavera tek secenek, gunluk kosturmaya kamci vurmaya pcx hizda lazimsa xmax.
Vespa alıcak olsam px 200 düşünürüm madem vespa ya binilicek en azındak klasik olsun
/Satanlardan bahsetmiyorum onlar al-sat ci zaten, binen satmiyor. Yillarca kullaniyor kenara koyuyor. 20 sene sonra o pcx ne olacak? 20 senelik honda scooter gordun mu etrafta? 40 senelik vespalar geziyor ama vizir vizir. Hondanin mekanik aksami daha saglam olabilir, ama pazarlama becerisi baska bir is.
Buda vespayi cok iyi motor yapiyo oylemi ?
f/p için aşırı gereksiz amaç belli nihayetinde
fiyatı görünce bişey dedim :D
http://i.hizliresim.com/kE0zDJ.jpg
primavera 150 hakkında bilgisi olan varmı?:) 315272252