Mesajı anlamadınız siz, hemen gözyaşlarını dökmüşssünüz :)
Panpalar video serisini izlemeniz lazım, orda honda vs. ile yapılan yorumlara ithafen yazıldı o "komik araba" lafı..
izleyin, öyle okuyun :)
Printable View
And doyumsuz bir egoya sahip. Ben en çok Muhip'i severdim Sinan çok sivrilmiyor And'in suyuna gidiyor çoğu zaman. Doğan reyizin yeri bambaska otopark.com ekibinden ayri turuyorum.
Otomobil testlerini diğerlerinden farkli ve tarafsiz buluyor, aractan ziyade sohbetlerinden keyif aldığım icin izliyordum son zamanlar onu da bulamıyorum . Haklarinda hayirlisi olsun sektordekilerden farklılar kabul etmek lazim. Böyle milleti kucumsemese And kimse bu kadar yuklenmezdi.
Kapı sesi tok tabi torpidoya tık tık vurdum plastik sert ama ustune vinlex kaplamislar ses tık tık degilde tok tok geliyo aha dedim bu araba olmuuş sonra taktım puşiyi arabada boşta tabi e 5 senelik dtc kapalı M5 gecmisimizde var bugune bugun Golf gibi bi arabada P ye takmis adamim verdim gazi apexler virajlari birlestirmeler falan sonuc herkesten once ben test ettim ben pert ettim ben...
Bilmiyorum forumu sene kaçta okumaya başladım çok gençtim ergendim belki de... arabası,evi olmayan memur bir babanın araba delisi oğluydum meslek seçiminde tabiki makine mühendisi olmalıydım. Kazandım üniversitedeyken de burayı okuduk 5 yıllık ilişkim bitti hala burayı okuyordum. Şuan türkmenistandayım kötü bir şirkette kötü şartlarda 3 kuruş para biriktirip bu yaşa kadar olmadı 5 sene daha olmaz ama sonra güzel olur diye sabır diyoruz. Ama adaleti yok bu dünyanın bir tarafta aynı yaşta olduğum mert 80 milyon götürdü ve neredeyse alkışlayacak adamcıklar bir tarafta araba aşığıydım milleti dolandırdım ama araba yüzünden diyen 60 karekterli insanlar yapacak birşey yok. helalinden sürünmeye devam ama kimse bu foruma laf etmesin sevmeyen girmesin... Biz tünayk foruma tek mesaj yazar diye bekleyen hakoteche gülen evren abisiyle olgunlaşan yeri gelince baykuş arayan vs vs hayatı öyle yada böyle en zenginiyle en fakiriyle burada yazıp veya sadece okuyarak hayatın stresini atan insanlarız çokta takılmayın bize... forumun az bi troll kısmı hariç gerisi sadece araba değil her sökterde her bilgiye doğru ve net bir şekilde ulaşabilen bir forumuz biz böyle mutluyuz.
Sinan Koc un lastik demesine sadece ben mi ayar oluyorum ya
Arkadaşlar biz hiçbir foruma düşman yada başka bişey değiliz.
Bu forumda dışında da dünyada milyonlarca forum var. Seven kalır sevmeyen gider basitçe. Sektör dediğimiz bir avuç içindeki insanlarız. Forumdan yollamak zorunda kaldığım fanatik arkadaşın hatasına düşüp o yada bu nedenle kimsenin emeğine saygısızlık etmeyin. İyidir kotudur eksiktir yanlıştır bunlar eleştiri ise yapıcı ve bir saygı çerçevesinde olmalıdır. Kaza konusunu bukadar uzatan fanatik genç kardeşlerim daha öncede yazdım şimdide yazıyorum yapmayın. Bukadar sahiplenmeyin antipatik oluyorsunuz. kazadir oldu bitti geçti. Geçmiş olsun Allaha şükürler olsun kimsenin burnu kanamadı gerisi boş....
Önceliğimiz and bizim :)
Otomobil dünyam EREN'i izleyin de and beyciğim biraz efendilik ve duruş dersi alın . Her şey torpidoyu tıklatarak artistlik hareketlerle olmuyor . Ukala hareketleriniz yüzünden seveniniz kadar sevmeyenleriniz de fazla biraz özeleştiri yapın .
Çekememezlik muhabbeti kasan abiler bi konu başlığına bakın mk
Öyle bi tevazuyla yazılmış ki, sanarsın rs kendi kendine patladı.
siz ne mk
Dostlar, konu gereksiz uzadı.
Lütfen DSC'siz ve rafine olmayan araç sahipleri yazmasın