Abi korkuyorum adıma konu açılacak lisedeki videolarım ortaya çıkıcak diye :D Yemin ederim ajan gibiyiz adamın ergenlik videosu bulundu saykodelik hareketlerle.....
Printable View
Abi korkuyorum adıma konu açılacak lisedeki videolarım ortaya çıkıcak diye :D Yemin ederim ajan gibiyiz adamın ergenlik videosu bulundu saykodelik hareketlerle.....
biz arkadaşlarımızla hep tartışıyoruz bu otopark.com konusunu, tayfayı otopark.com ile ben tanıştırdım yaklaşık 5 senedir takip ediyorum ilk başlarda güzeldi hoştu hala da güzel gerçi ama o amatör ruh benim çok hoşuma gidiyordu, otopark.com un takipçilerinin çoğu mağlesef 15 ile 22 yaş arası çoğu herşeyi orada görüp öğreniyor and ı gözlerinde çok abartıyorlar benim şahsi fikrim sinan çok daha iyi ve tecrübeli bir şöför and sanki çoğu şeyi otopark.com sürencin de öğrenmiş gibime geliyor arkadaşlarımın bir kısmına bunu inandıramıyorum iki tanesi çok gözleri kapalı bakıyor konuya çoğu takipçileride bu şekilde. Otopark.com forumu ilk açıldığı zaman sizden iyi olmasın :) mükemmel bir kitle vardı yaş ortalaması yüksek konuşulan konular söylenen şeyler tartışmalar çok güzeldi bence sonra forum kapandı dağıldı şimdi yine forumu açtılar girip bakıyorum da yaş ortalaması lise çocuk arabayla el fren çekip bunun videosunu foruma yüklemiş beni soğuttu iyicene o video :D
Tamam espri.
:D
Bide pişkin pişkin Ar-Ge yapmış gibi araçta hata var makyajla düzeltilmesi lazım demişler orda koptum :D Hatalarla değil de mükkemmeliği ile klasikleşen bir oto. olmalıymış rs o yüzden mkyajlanmalıymış mış mış...
Farkettim hocam iyi giydirmişsin helal :D
Bu corollaların vitesi cidden böylemi yoksa üstüne otura oturamı eğmiş öyle :D
İşten fırsat buldukca takip ediyorum ama bu "Rafine" muhabbeti nedir orayı kaçırmışım bulamadım var mı özet geçecek veya link , sayfa numarası verecek :D
DSC si kapalı olmayan yazmasın pls.
Ben yazabilir miyim? Sonuçta aracıma DSC yaptıracağımı söyledim. Birkaç firmayla görüştüğümü de yazdım. İsteyene mail çıktılarımı gösteririm. Olacak gibi yani.