Egea alma da ne alırsan al. Bana çok tel maşa geliyor.
Printable View
Egea alma da ne alırsan al. Bana çok tel maşa geliyor.
İkinci el focus seçenek olabilir
Loading site please wait...
Dün konuyu açtıktan sonra alternatif ne olabilir diye baktım.
Egea tercihim birazda biz yaptık yerli olsun serviside ucuz olsundu ama egea forumunu aşt ist ettim serviste yağ ve yağ filtresine 300 tl civarı para istenmiş özel yağ bu demişler adamlar yalan söyleyecek değil.
Dedim bu yerli ama hikayeye kayıyor hafiften tekrar başa döndüm
Toledo o fiyata style boşdan hallice
Leon aynı şekilde
Toyota uçmuş
Kia ceed dedim 80 lerde
Fransız italyan almam
Dedim hyundai ye bi bakayım
Sonuç olarak 2 saat i20 inceledim çok hoşuma gitti bugun yarın gidip bakıcam.
Egeadan esktra olarak
Büyük ekran navi
Gündüz farı
Katlanır ayna
Panaromik cam tavan
Vs. artıları var aynı fiyattalar.
Tek düşüncem 4 ileri otomatik 1.4 motorda nasıl yürüyor yakıt önemli değil bedeli neyse veririrz
i20 de olur diyorsanız "0" km olsun temiz temiz bineyim diyorsanız;
Ben olsam Polo 1.2 tsi dsg allstar alır hiç uğraşmazdım ne binerken ne satarken yorar.. az yakar çok kaçar donanımda dolu dolu oh miss..
İ20 hayvan gibi yakıyor reis :)
rapid sedan 1.4 tsi dsg(125hp) 68.500 Tayfun reis biraz pazarlıktı falan düşşeler senin sınıra yaklaşıyor. ve ya rapid spaback olup aynı donanımla(style) 66.700 liste fiyatlarıyla gayet alınır duruyorlar
ŠKODA Ailesi - Euro 6 Fiyat Listesi - ŠKODA
Donanım - ŠKODA
Sadece cam tavan ihtiyacı olabilir zaten başka opsiyona gerek yok allstar dolu dolu geliyor ( otm klima-büyük ekran-bluetooth-ön arka park sensörü-yağmur-far sensörü bla bla..)
Evet tamam haklısınız ama otm benzinli olarak daha iyi kombinasyon imkansız ben uzun dönem kullandım şaka gibi az yakıyor ve baya baya gidiyor..
İ20de ki motor-şanzıman 20 yılllık araba gibi.. acayip yakar anca yerinden kalkar falan filan..
Abi sadece tatil günleri bineceksen KMde çok az yerinde olsam kiralardım.
Ofisten bir arkadaş zamanında i20 aldı full paket.O zaman onada ya ibiza 1.2 TSI al 105 yada polo TSI 90 al dedim.Dinlemedi aldı.
8 Ay sonra sattı bu araba çok yakıyor benzin dayanmıyor dedi.Bilgin olsun abi.
Ben olsam Vag gurubundan polo,ibiza,fabia bakardım o segmentde.
Bir üst segment'dede otomatik zorunluluğu yoksa seat leon fr tsi 125HP'de olabilir.
Senin yerinde olsam o bütçeyle en bebekler bebeği vteci alır çatara patara gazlardım :D hatta taypar bile alırsın o bütçeyle :D
Yakıt konusu gerçekten kişiye göre değişiyor ben daha çok gidişindeyim.Bi sollamaya çıktımı insanı rahatsız etmesin yeter.Yakıyorsa yaksın ama bastımı gitsin biraz bu tarafa yönelik düşünüyorum.
Yinede test edeceğim varmı tecrübe eden
Loading site please wait...
Bu tarz bi yerden alabilirsin abi. Fiyatı da vw liste fiyatından aşağıda sanırım.
İ20 bence de daha şık bi araç ama sırf teknik verilerinde polo i20'nin neredeyse yarısı kadar yakıyor. :D 0-100'de ise 2 sn fark var. Ben tereddütsüz Polo seçerdim yerinde olsam.