cannn22 Nickli Üyeden Alıntı
Son 2 senede 11 tane ayna kırdım. Motosiklet kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum ama İst trafiğine motorla girip zaman geçirseniz beni anlarsınız. Video'da bende motorcular artistlik yapmış. Belki video öncesinde bir olay yaşanmıştır ama sadece o kısmı kesilip atılmıştır bilemem.
Genelde benim ayna kırmama sebep olan konu sürücülerin bilinçli olarak sıkıştırması, haksız olduğu halde haklıymış gibi küfür etmesinden kaynaklanıyor.
Zevk için kimsenin malına zarar vermem. Söylediklerim ve anlattıklarımdan bunu çıkarmamışsınızdır umarım. Ama canıma kasdedenin, malınada kasdederim, canına da.
En sağ şeritte gidiyorum efendi efendi, motordan ses çıkıyor ya ***** 4 silindir tabiricaizse ötüyor yani makine. Kesin götüme girip bana sıfır giden kapışmak isteyen birileri çıkıyor. Yol boştur, gidecek yeride vardır ama götüme girip sellektör atması onun fantezisi ve hoşuna gidiyor. Ama düşünmüyor ki lastik patlasa, Allah korusun bir aksilik olsa düşsem beni altına alıcak. Onun düşündüğü tek şey altındaki tofaş, vw polo, bmw, audi arabasıyla beni tahrik edip benimle kapışmak.
Mecbur kalıyorum gazlamaya kaçıp gidiyorum. Dediğim gibi ben bir can taşıyorum, bu adam götümde geliyor ve kendisi kapalı kutu içinde olduğundan muhtemelen hayatı boyunca motorsiklet kullanmadığından dolayı ince düşünemiyor ya da o an için yaptıkları ona zevk veriyor.
Bu yaz Edirne'ye gidiyorum motosikletle. Gişeleri geçtim Başakşehir taraflarındayım kaskın içine bir şey girdi sinek gibi rahatsız etti haliyle emniyet şeridinde gidiyorum yavaş yavaş 60-70 civarı kaskın camını açtım çıksın diye uğraşıyorum. Bir ara aynaya baktım Pasaat CC içinde 3 tane dangalak öyle bir makas attılar ki, birden emniyet şeridine daldılar, az daha bana vurucaklardı zor bela durdular. Ben napıyorsunuz der gibi el işareti yaptım. Yanıma geldi 3'de camları açtı küfür kıyamet, sen emniyet şeridinde ne arıyorsun? Burdan gidemezsin.
Eeee hadi buyrun delirmeyin, sinir küpü olmayın. Ne diceksiniz. Başka bir olayda sefaköyde en sol şeritte gidiyorum adam bana "en sol şeritten gidemezsin" diyor. Sonra bu adam çıkıyor oda kalkıp "emniyet şeridinden gidemezsin" diyor. Nerden gidicem ben söyler misiniz? Vergisini veriyorum, ehliyet-ruhsat var, trafik tescili var zaten 2016 model. Durum böyle olunca ben trafiğe çıkabilirim dimi? Sizce bir mahsuru var mı?
Ama öyle şerefsizler var ki, böyle durumları yaşıyorum, yaşatıyorlar.
Sizce ne yapmalıyım? Siz söyleyin yanlış bir şey görüyorsanız. Sonuçta insanız hata yapabiliriz ama bunların yaptıkları şey hata değil egosunun tavan yapması durumu. Tabiki ben size bu olayları ne kadar anlatsamda, yaşamadığınız için yeri gelip birisinin makas atması sonucu, sizi sıkıştırması sonucu hayatınız film şeridi gibi gözünüzün önünden geçmediği için tam olarak yaşadığım psikolojiyi anlamamanıza saygı duyarım.