kolpaçino 2009 - kumar masası - kendi payına amk - YouTube
Printable View
Afedersin kanka gece sonunda ceza olarak duvarları boyarım.
https://www.youtube.com/watch?v=bJwsgKgW7rw
Yeni bir konu açalım "tech sabıka kaydı olanlar diye" İnsanın başına türlü şey gelir olur anlarım da övünmek gerçekten değişik bir şey olmuş.
Olmadığı için şuan yaptığım işi yapabiliyorum, allah korusun. Herkesi de korusun.
Öldürün amk beni ne diyim? Yolda gördüğünüz her motorsikletin üzerine kırın canını alın. Aman sizin arabanız çizilmesin ama adamın canını alın. Yeter ki arabanıza bir şey olmasın.
Banane yasindan banane erkekliginden yollarin yargicimisin sen napican dovucen mi adresimi verince :hehe: cikisimami gelicen evimimi basican :D butun aynalar benimdir kirarim bana karisamazsin mi diyicen. Evimize gelip aynalarimi kirican.
Cok merakliysan butun plakalarim araclarimin konusu var sitese ac bak bul sultanogluna girip konularimdan. Foruma mangal vermistim zamaninda keske onada gelseydin.
Beylerrrrrr dikkat edin forumda 11 ayna kirmiz 77 yil ugursuzluga maruz kalmis yas konusunda takintili tam 33 yil yasamis adam yaralamasi bulunan adalet dagitci aynali tahir var. Aman dikkat adalet dagitmasin. Birde gotten kan aliyormus canina kastedenlere. Bizim.eller mantar topluyo amk.
Benimde okulda disipnine gitmisligim.varr !!@##$
Sabikam var dedi :(
Klavye başında götten kan alan @cannn22
https://www.youtube.com/watch?v=SZ-ARFmvjro
http://www.annelikbilinci.com/upload...nak-bakimi.jpg
Cann bak benim ellerim boyle kimseye bisey yapamiyorum :(
:(:(Bayram dönüşü Gebze tarafında 5 ay anasının karninda duramamis bir veledi zina hatali olmasina rağmen önüme geçip motor ustunde el hareketi çekerek gazladi peşinden basıp yakadim kornaya asildim ama kacti. arabada kayın validem ve eşim olmasa, yapma alper diye yalvarmasa yemin ederim altima alır kafasının sütünden geçirdim. Dip not : 2011 de yine aynı böyle bir delikanlı motorcu arkadaş benzer hareket yaptı kafasinda parmagim kirildi , hala da kırık. Baktikca onu hatirlarim.. Ayda 15.000 km yol yapıyorum sirket aracimla. elimden geldiğince sakin kalmaya özen gosteriyorum ama boyle bi delikanlı gelip aynami kirsa çıktığı delige kadar kovalar oraya tersten geri iteeee iteeeeee sokarim.
Herkese iyi günler abilerim kardeşlerim
Hem motosiklet, hem araba kullanıyorum ve ikisinide kullanırken arabalarada motosikletlerede gıcık oluyorum.Harleyim var daha önceden supersport ve naked kullanmışlığım var...Öncelikle harleyle 70 80 giderken yanımdan racingci arkadaşların 200le vs vs bir hızla korkutmaya çalışarak geçmesine gıcık oluyorum, ayna kullanmayan arabalara gıcık oluyorum, arabayla giderken kafasına çin malı bi gopro çakması takmış delikanlı gençlerimizden yeni yetme motovloggerlarımızdan nefret ediyorum daha da uzar bu... Kısacası bizim insanımız değişik her şeyimiz abartı kesinlikle bunu araba motosiklet kavgasına dönüştürmeyelim.Türkiye'nin en medeni yerinde yaşadığımı düşünüyorum ve buna rağmen bana arabayla çarpıp kaçtılar, dün gece bi ton para verip getirttiğim plakalığımı tekmeleyerek kırmışlar.Yani gerçekten insanımız garip kesinlikle birbirimizi kırmayalım gereksiz aksiyon yapmayalım saçma bi konu ve ucu kesinlikle açık.
Ps:Motosiklet gruplarını çok fazla takmayın çoğu özenti klüp ülkemizdeki 1 tane has bi grup var bilen bilir zaten
Ps2:Şu bana çarpan lacivert Ford Taurusu bulsak ya İzmirde :D
6 yillik yeni bir motorcu olmama ragmen , bu ulkede ne duzgun motorcu , ne de motorcuya saygi olmadigini ogrendim. bu yuzden hem araba hem de motor kullanirken her daim tetikte olmaliyiz.
Trafikde taşıt ayırt etmeksizin saygılı olmamız lazım.Motorcular tek başına saygı garip oluyor.İki taraf'da birbirine saygılı olması lazım.
Bende ara ara motor kullanıyorum çok değil trafik tam bir cehennem.
Yanlız motorcu arkadaşlara şöyle bir tavsiye vericem benimde 1-2 kez başıma geldi.Trafikde orta şerit'de gidiyorum.Ortaki aynaya bakıyorum tam arkamda geliyor.Ben tam sinyal veriyorum sağa geçicem o 1 saniyede arabanın sağında kör noktasında oluveriyorlar.Işınlanmış gibi resmen.
Ben allah'dan hep dönmeden önce kamyoncu gibi ayna harici arka camlara tekrar'dan bakıyorum'da çarpmıyorum.Bakmayan olunca şıkıştırma çarpma oluyor.