bazı modeller aaa şuna benziyor dedirtir ama bu sınıfındaki bir çok araca benzer olmuş.
Printable View
bazı modeller aaa şuna benziyor dedirtir ama bu sınıfındaki bir çok araca benzer olmuş.
Her markadan melez gibi bişeylere benziyo ama neye 😄
Eskisine göre arkası güzel olmuş.
Ama önünde bir sorun var.
i30 ve Ceed var bizdede. Eski i30 lar değer kazanır. Önden kayık gibi duruyor araba.
Eski hali daha iyiydi. Bu sanki yeni i20 gibi olmuş :D
Bir ben beğendim herhalde tasarıma ölüp bitmedim ama yinede alırım ben bu arabayı. 1.0 turbo motor mis gibi alınır binilir rezalet gelmedi bana görünüş.
Şu olaya bittim be. Tabii bunu kullanabilmek için daha kaç iPhone bekleriz, Allah bilir. Zamzungçular kullanır, biz bakarız şimdilik.
https://1.bp.blogspot.com/-n4ggX87wG...52819%2529.jpg
Ön farlar Junyan mı?
alışveriş sepetleri bile daha güzel şu arbalardan.iğrençlik abidesi resmen bu nedir.
kablosuz sarj opsiyonu sanırım bmw de opsiyon olarak vardı i30 için iyi duşunulmuş araçta kablo vs dert oluyordu
kablosuz şarj ben c4 üme yaptım.. ben tak çıkar şeklinde kullandığım için başka araçlarada koyuyorum açıkda... ama resimdeki gibi bakalit plastik altınada yerleştirilip orjinalmiş gibi yapılabilinir araçda müsait yer varsa çok basit...
kablosuz şarj cihazları satılıyor fiyatlarıda çok ucuz ister samsung alın ister başka markaların hazır nfc özeliği olmayan telefonlara o özellik getiren şarj cihazları var.. bataryanızın oraya yerleştiriyorsunuz app sini indirdinizmi telefonunuzda wireless charge özelliği olmasada geliyor o özellik..
isterseniz o araçlardaki gibi göğüs altı yada kolçak altı kolçak içine bardaklık altına yerleştirin isterseniz torpidoya koyun telefonu koydunuzmu şarj ediyor.. şarjı zayıf eğer telefonunuzda hızlı şarj özelliği yoksaki oda samsungun bir iki modeli dışında yok şu anda..
tabi şarj cihazınında hızlı şarj özelliği olmalı o zaman hızlı şarj ediyor.. hızlı derken kabloda 45 dakika ise wireless da gene 2 saat falan diğer türlü normal wireless da baya ağır şarj ediyor..
Benim de gördüğüm an aklıma gelen ilk şey ceed.
kablo artık büyük dert :)
http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/...li-arac-panigi
Aracın ön tarafı dışında ben beğendim.Arkası güzel olmuş farklı bi tasarım.Motor secenekleride güzel olmuş.