Mikail 2,5 lt soda şisesi için paşabahçeye özel sipariş geçti
Ortağımmm diye demiyorum adam işini iyi biliyor vesselam
O dükkanı alacaz aynı isimle devam inş :)
Printable View
Mikail 2,5 lt soda şisesi için paşabahçeye özel sipariş geçti
Ortağımmm diye demiyorum adam işini iyi biliyor vesselam
O dükkanı alacaz aynı isimle devam inş :)
@Yigit-Y dükkan sahibi tanıdğım. Ufak bi komisyon ile tükkanı size bağlarım. Konsinye araç satışında yardımcı olur musunuz ?
Volksvagende oyle bir filo indirimi yok ikincisi filoya verilecek araclar icin firma ile yapilan sozlesmeye kadar istenir bu 18 bintl lik indirim direkt dolandiricilik dikkatli olmanizi tavsiye ederim para veren arkadaslar bence direkt polise gitmeliler
Ben zaten bulasmadim bu ise , banada cok mantiksiz geliyor. Bu arada bu isi yapan kisi ankarada enes diye birisiymis alanyadada ferdi isminde kuzeniyle yapiyolar soyadlarini bilmiyorum
Aynı işi burada başlamışlar avek daha 2-3 ay kuruldu burada. Dediklerine göre biri toplu passat alıcakmıs 120.000 e gelicekmıs en fullu donanım passat isteyene jetta ya da golf te cıkabılıyorlarmıs ucuza. toplu patlama olucak ya hadi bakalım :)
Buyuk bir dolandiricilik var sanirim. Buradaki araclar kasimin ilk haftasi gelicek denilmis 10 gun icinde b lli olacak. Bunun dolandiricilik olmadigini kanitlayan tek sey bu daha oncesinde golf alan kisi. Kisiyi bende taniyorum o yuzden biraz kafam karisiyor.
Yüksek ihtimalle bu partide dolandırıcılık olmayacaktır. Bu tip dolandırıcı kişiler genelde ilk 1-2 seferde güven vermek amacıyla vaadedilen indirimi yerine getirerek çevrelerinin genişlemesini, bir sonraki partide daha çok kişinin dahil olmasını sağlarlar. Ne zaman ki bu işe yeterli sayıda kişi girer, o zaman paraları alıp arazi :) Ufak vurgun kesmiyor artık :)