Aynen bende ona takıldım rekor beğenı ne halta yarıcaksa akıl kullanarak yazılacak birşey değil.
Printable View
Ben kaç kere bu eşikten döndüm bir kız arkadaşım geri çevirdi her ne kadar şuan konuşmasakta şimdi düşünüyorum da ergenlikten başka bir şey değil bu arkadaşta ölmem kız pişman olur diye karnına sıkmış heralde ama pek hesabı tutmamış allah rahmet eylesin. Ama başkasının kız arkadaşını kullanırım vb tarzı yazılarından sonra üzülmedim pek arkadaşa.
Bana gerçek gibi geldi Allah rahmet eylesin eğer gerçekse..
kaldirilmis. linki var mi baska videonun?
Bu tarz intiharlar zaten oluyordu. Sosyal medya bunun anında yayılmasına sebep olan bir araç sadece. Geçmişde ağır bunalımlar yaşamış intihar etmiş biri olarak söylüyorum. Psikolojik sorunları olan insanlar intihara daha cok yöneliyorlar.
Bu arkadaşda göre çevresi kalabalık ama yalnız biriydi ve kendini kanıtlamak istiyordu. Videoyu izlemedim ama fake de Olsa gerçekde olsa amacına ulaşmış görünüyor.
Canlı yayında intihar etti - Gundem Haberleri
Sanırım olayın gerçek olduğu kesinleşti. Haber sitelerinde bulunuyor..
Allah rahmet eylesin bence psikolojik sorunları olan bir arkadaşmış yoksa akli dengesi yerinde olan bir insanın bunu yapması zor. Ölmeyi bayılmak zannedenlerden...
Karnına sıkıyor , kim bilir nasıl can çekişerek öldü. Madde kullanmadan böyle bişey yapmak imkansızdır bence
Çocuğun facesine bakıyorum da kızla internetten aşk yaşıyorlarmış sanırım hiç görüşmemişler , bazı söylentilere göre kız aslında fakemiş. Bu işin içinden Fatih abi çıkmasın?
yok ayni video zaten heryerde. millet fake diyince ayrintili bir video/devami var felan sandim. cikan ses efektlerine yorum yapilmis demek ki.
liveleakte malzeme cikmis adamlara dedigin gibi
http://i.hizliresim.com/gXgvXO.jpg
ellek belediyesinin web sayfasında aileye başsaglıgı mesajı var nasıl fake
Millet şaşırmış birader macera arıyor kendine. Allah affetsin
Konu fake veya gerçek ama bide bunun gibi fenomen olma peşinde koşan zevzekler var! Yorumlara bak, aklı yok fikri var gerzeğin!
FACEBOOK CANLI YAYININDA İNTİHAR EDEN GENC ERDOĞAN CEREN - YouTube
Zaten çok duygusal bir insansan, karşı tarafın da tepkisine göre aşırı duygusal olabiliyor ve bu tip durumlar maalesef olabiliyor. Arkadaş insancıl bir yapıya sahipmiş, sadece kendi canıma kıymış, bir de gidip karşı tarafı, ailesini vb öldüren şerefsizler var. Allah rahmet eylesin.