Hadi bakalım şubat celbine bende katılıyorum .. Herkese Hayırlı teskereler şimdiden..
Printable View
Hadi bakalım şubat celbine bende katılıyorum .. Herkese Hayırlı teskereler şimdiden..
Adım Bilal. Uzun boylu zayıf esmer beybi feys bir askerim işte ;)
Ptt kartım geldi ulan az kaldı şaka maka
364. kısa dönem Kuleli Askeri Lisesi'ndeyim. Hayırlısıyla 22 Ocak'ta bitiyor. Az kaldı. Fazla kalabalık değil burası var mı 365 kd. görüşelim gelin çayımı için.
$99 çift hanelere indik. ocakla şubatta geçtimi tamamdır :)
Mart 5 dedi mi finish :)
Başka merak ettiğim konu 1.93 112 kg yum zayıflarmıyız bu askerlikte kaç kilo gider acaba :) 95 kg garanti diyorlar
İnanılmaz şekilde yemek seçerim açlığa dayanıklıyım ciddi anlamda. Ama memleket Adana olunca heryer kebapçı şırdancı dönerci:) daha hayatımda kuru fasulye den tut ıspanağa barbunyaya yeşil mercimeğe varana kadar tadına bile bakmadığım bir ton yemek var . Faydası olur :)
O zaman kibrisa gelsen senin garanti 20kg kaybin var :)
Digrr yerleri bilmiyorum ama ankara mebs de bile 4kg vermistim acemilikte. Ozel yemek sirketi vardi ustelik.
Merak ettiğim bir konu var şubatta kısmet olursa kısa dönem askerim.Acemi birliğine telefon götürebiliyor muyuz?Kamerasız basit olanlardan?2015 itibariyle askercelli serbest oldu haberleri var.Arkadaşım geçen sene yedek subay olarak yaptı.Götür kendi hattını da çıkar içinden sakla akşamları kullanırsın gündüz eline alma bişey olmaz dedi.