Arkadaşlar ben şubat celbini kaçırdım malesef.Bundan sonraki celp dönemi mayıs ayı olarak gözüküyor.Acaba askerliğini kısa dönem olarak yapan veya bilgisi olan arkadaşlar mayısta gitmek iyimidir.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Printable View
Arkadaşlar ben şubat celbini kaçırdım malesef.Bundan sonraki celp dönemi mayıs ayı olarak gözüküyor.Acaba askerliğini kısa dönem olarak yapan veya bilgisi olan arkadaşlar mayısta gitmek iyimidir.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Valla al benden de o kadar, ben başından beri sayıyorum acemilik dahil. Bu ara sıkılmaya başladım.hergün aynı şey bi zaman sonra bıkkınlık veriyor. Yarın plakalar ay başı 75 gün kalıyor ama 2.5 ay var daha işin gerçeği :) 3 aydır burda olduğumuzdan sıkılmaya başlamamız normal diye düşünüyorum. :) allah uzun dönem yapanlara sabır versin ve tabii bizlere de :)
365 ler ne yaptınız atarsa 14 inşallah. bitiyor artık hayırlısıyla :)
şafak ile alakalı her şeyden uzak durun, muhabbetini dahi yapmayın.
Ben öyle yaptım, 3defa şafak sordum arkadaşlara, emin olmamakla beraber 140-60 ve 20 idi :)
Ben bitirdim evimdeyim arkadaşlar darısı tüm devrelerimin başına :)
Raporla bağladım teskereyi bu arada.
ayrıca ufak bir detay, kasım ayı en kısa dönem olarakta geçer.
Bende kasımda yaptım en mantıklısı bence o, sadece acemilik döneminde biraz Ankara soğuğu yedik, Kütahya'dan antremanlı olunca pek koymadı o da :D
Usta birliği izmir çıkınca zten iyice rahat geçti, 10 gün daha kalsaydım izmir'de kumru olarak dönecektim :D
Bana yoklama kağıdı gelmişti üzerinde bulunan tarih 1 ocak 2017 ve 31 aralık 2017 tarihleri arasında eylül de 4 senelik aöf yazsam ya da 2 senelik uludağ da bir okul yazsam tecil ettirebilir miyim ve ya kayıt kabul edilir mi acaba ?
Ne cola ne fanta atarsa 7 gun ....:D
Vay be bitti valla 365kd olarak hepimize gecmis olsun simdiden.
365 kd'ler şimdiden hepimize geçmiş olsun. 3 gün erken terhisle evime erken döndüm. Büyük rahatladım sivilde çok kasılmışım askerde :)
Gideceklere şimdiden hayırlı tezkereler. Şube Mayısta demişti ama çıkmadı bize hayırlısı olsun :)
mayısta gideceklerin yerleri belli oldumu
şafak doğan güneş şükürler olsun :)
Hayırlı teskereler herkese,361.kd olarak geçen sene tam bu zaman terhis olmuştum.1 haftada atıyorsunuz askerliği üzerinizden :)
366.KD şafak 88 bakalım bizde doğan güneş diyebilecek miyiz?hava değişimi aldım 15 gün mis gibi oldu bilek burkuldu diye 15 gün şafağı evde attırdım