samsun sahra sıhhıye'ye düşenler yaşadı rahattır bende orda yapmıştım acemiliği
Printable View
samsun sahra sıhhıye'ye düşenler yaşadı rahattır bende orda yapmıştım acemiliği
Bekliyoruz hala açıklanmadı.
353 ksd acemi kastamonu usta birliği orduydu , inş kastamonuya düşersiniz resmen çiftlikti.
2013 ün sonunda hatay serinyol'a düşmüştüm acemi birliği olarak. 10.bölükteydim. Komutanlar on numaraydı ama cok lanet pis biyer. eğitim alanı en uzak olan bölük bizimkiydi sabah aksam nerden baksan 10 km egitim alanına yürür dururduk. Kantinden doğru düzgün alış veriş yaptıgımı hatırlamıyorum sıra cok oluyordu . 67 gün orda bi güzel ezdiler bizi uzun lafın kısası yat kalk çömel bilmem ne. Sonra usta birlikleri belirlendi 150 kişi içinen 1 ben batıya düştüm. Side Jandarma kampına Cankurtaran olarak gönderdiler Huzuru buldum. Keske askerlik bitmese dediğim günler oldu.
Şimdiden herkese hayırlı teskereler. :)
Açıklanmadı öldürcekler beni sonunda. E-Devlette şehit olcam bu gidişle :)
f5 yapmaktan ciğerim soldu
Bilerek mi yapıyorlar anlamadım ki gecede garip garip rüyalar gördüm uyuyamadım zaten :)
Parmağımdaki 327. dönem yüzüğüne bakınca ne ara 365 oldu dedim sonra bir düşündüm gidip geleli 6 sene olmuş.
İnşallah gidecek olan herkesin başında "insan" olan komutanlar olur. Mekanın çok önemi yok zira.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şubeyi aradım dangalak haftaya açıklancak dedi sövcektim az daha. Donanımhaber de herkez bügün açıklanıcak diyor
banada şubeden 25-20 ekim arasında açıklanacak dendi :/
dalgamı geçiyorlar anlamadım ki
Aynen bi 25 ekim muhabbeti dolaşıyor ama bence bugün açıklanacak TRT duyurusunda 21 ekim saat 10.30 dan sonra açıklanacak yazıyordu.
Arkadaşım için Bursa askerlik şubeyi aradık. Bugün açıklanacakmış saat 5 'e kadar edevletten takip edin dediler
Bende bu sabah şubat celbi için evraklarımı verdim 25 ocakta açıklanacakmış benimde.Kısa dönem normalde kasımda gitmem gerekiyordu.İş yerindeki durumlardan dolayı şubata erteledim.
Askerlik şubelerinden tc kimlikle öğrenebilirler
şubeyi arayıp öğrendim,
acemi usta aynı yer 1. grup manisa 1.piyade eğitim tugay çıktı :)
Acemi birliği Samsun
Usta birliği Tekirdağ/Merkez
1.Grup
Acemi ankara mamak, usta kıbrıs lefkoşa kısa dönem