etkin derken? :) ne yapmasını beklediğine göre değişir. ama 140m den dürbünle atış yapıp bira şişesini krabileceğin tüfengler var.
Printable View
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, airsoft tüfek ararken hatsan marka havalı tüfeğe denk geldim. Şuan ciddi indirim var avfonide. Üstelik set halinde veriliyor ( kılıf, saçma , gözlük vs )
Fiyatta ciddi uygun geldi airsofta nazaran, ne dersiniz? Başlangıç için alınır mı?
AVFONI Havalı Tufek Seti | avfoni.com
Gamo ve Hatsan markaları üzerinde durmanızı tavsiye ederim.
airsoft görünce aklıma bu video geldi.
izlemeyenler vardır belki
https://www.youtube.com/watch?v=S1s94-cweOk
"Alo Mahmut amca, babama sıktım" (Babasını tufekle vuran cılgın cocuk) - YouTube
gördüğüm en dandik fake video
Hatsan amerikada peynir ekmek gibi satıyor. Vortex modeli ile yaban domuzu vuranların videoları var
Arkadaşlar benimde airsoft merakım dostumun silah mağazası açmasıyla başladı şişe kırmaya veya hedefe atmak için illa gerçek silaha ihtiyaç yokmuş bunu anladım eğer görmek bakmak denemek isterseniz dostum fatihin mağazasında bilgi alabilirsiniz Gedik Silah yenisahra e5 yanyolda mağazası size bilgi ve deneme imkanı sunar. Not:amaç ticaret değildir.
hatsan keyiflidir bira şişelerini rahat kırar 1000 fps çıkış hızı var mod 125 th
Keşke M4 falan alabilsek :)
Zamanında Hakkari'de 100 liraya Irak köylerinden keleş alabiliyorduk, keşke alsaymışım.