bir upp cekelim de bizden biri almasın
Printable View
bir upp cekelim de bizden biri almasın
Hatasız demek bizim ülkemizde artık komple pasta cilasızı çektik 5 senelik lastikleri simsiyah parlattik çakacak Ada'm arıyoruz demek.
yanlış anlamayın ama o ilandaki bomboş 91 model e34e 21 lira yazmış adam.sizin o fiyata o arabaya eksper yollamanız cok ilginç.zaten kafadan ben kazalıyım diye bağırıyor.piyasa ne hale geldi ya şu arabaları 10-12 arasına alıyorduk çok değil 2012 2013 senesinde.
Dün biri aradı aracınız satılık mı diye.. Evet dedim 98 model ve 280bin de.. Ooo motor bitmiş fln.. internettekiler hep 150 160 binde diyor..
Velhasıl böyle alıcıya da böyle galerici oluyor maalesef..
Ben "en temizi bu" ve Türkiye'de tek yazanlara uyuz oluyorum. Benim Türkiye'de tek arabam vardı. Gerçekten tek sanıyordum. Meğer bir tane daha varmış. Ha trafiğe çıkamıyormuş ama o bile yeter. Türkiye'de 2 tane olan arabaya "Tr de tek" yazmaktan utanıyordum. Adamlar her arabaya "Tr de tek" diye başlık atıyorlar. Hiç utanma kalmamış insanımızda.
2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
köküne kadar hak ediyorlar hemde. ayrıca herkes galerilere takmış kafayı. tamam çok üçkağıtçı , fırıldak galerici var piyasada ama sizde bu kadar saf olmayın be abi. 2 parça yüzeysel boyalı bir arabaya benziyor mu o bmw ? araca bakmadan ekspertiz garantisi isteyin. hem zamanınız hem paranız boşuna gitmemiş olur.
artık birçok galeri sattığı arabaya ekspertiz ve km garantisi veriyor. arabada birşey çıksa adamın yakasına yapışma şansın var en azından. yeri belli yurdu belli. şahıs olsa sarı çizmeli mehmet ağa.
Osmanlı zamanında esnafı denetleyen yalan yanlış haksızlık aldatma yapanları belirleyip çok ağır cezalar veren birimler vardı. Keşke şimdi de olsa
Biz arkadaşa bi Spec R aldık akıllara zarar :D
Kaput ve bagaj deişik demişti galerici. Experte bi soktuk, kaput ve bagaj orjinalmiş (orjinal degillerdi onlarıda sonradan biz çözdük orjinal olmadıgını) Yani heryeri deişenli. Haa, gel gelelim bedava paraya aldık arabayı ordan orantıladık ama bu galericilere getiricem lafı; expertizden sonra bi kıvırmalar başlıyor. Yok bu aracı alan motoru için alır bilmem ne... Galerilerden uzak durun bana kalırsa
bıktım boyasız yazıp açıklamada önemsiz kaput ve çamurluk ucunda lokal boyalı boyadan bile sayılmaz yazanlardan ne biçim insanlar araç başına gitsek daha neler çıkacak merak ediyorum. avuç içi kadar boya diye birşey yoktur ufacık bir bilye kadar büyüklüğündeki yeri bile boyamak için bir tabak kadar açmak gerekiyor bunların avuç içi anlayışı nasıl ve avuçları bu kadar büyük mü merak ediyorum.
bunlar yüzünden arabamı satmaya ve yeni araç almaya korkar oldum.
İzmir'de 7 sene yaşadım. Öyle galeriler var ki... Dillere destan. :D