Ankara için konuşmam gerekirse, Eskişehiryolu Gordion AVM yi geçtikten hemen sonraki Mehmetçik Vakfına ait olan OPET' tercih ediyorum.
Çalışanları efendi, içerisi temiz, ürünlerde sıkıntı yok vs.. Tavsiye ederim.
Printable View
Ankara için konuşmam gerekirse, Eskişehiryolu Gordion AVM yi geçtikten hemen sonraki Mehmetçik Vakfına ait olan OPET' tercih ediyorum.
Çalışanları efendi, içerisi temiz, ürünlerde sıkıntı yok vs.. Tavsiye ederim.
Şahsi aracım için Opet kurtuluş.Şirket için dikmen caddesindeki P.O. ikisi de temiz,marketlerde çeşitlilik bol ve şimdiye dek yakıtlarından bir sıkıntıyla karşılaşmadım
Şehirler arasında %100 opet girerim. Şehir içi şahsi aracıma yakıt aldığım Ankara Şaşmaz Shell.
Shelin kendine ait istasyonlarında yakıt 10 numara
Opetten taşıt tanıma ile mazot alıyoruz mazot kalitesi malesef düştü.
maltepe e-5 shell.zaten bildigim shellin kendi yeri
Şaşmaz shellden başka hiç almıyorum neredeyse.
Hangisi camları silmiyorsa ona geçecem artık. Petrol Ofisinden sıkılmaya başladım sırf bu yüzden. 5dk önce yıkayıp kuruladığım aracın bile camını sildiler. Var mı camlara dokunmayan benzin istasyonu tavsiyesi?
Neredeyse 1 senedir şaşmaz shellden alıyorum yakıtı. Ancak en son 250 liraya depo fulledim 400 km falan gidebildim. Normalde 600 km civarı rahat gidiyorum. Arabanın performansı da az da olsa düştü. (ya da bana öyle geldi)
Arabada sorun olduğunu düşünürken başka bir istasyondan aldım ve tüketim normale döndü.
Bu arada her zaman vpower kurşunsuz alıyorum. Bir süre o istasyondan uzak duracağım sanırım.
Son zamanlarda önce bp sonra shell in yakıt kalitelerinde fark edilir oranda performans kayıpları var.
Acaba aynı sorunu deneyimleyen varmı.
shell ve lukoil çok iyi . aytemiz ve opet alınca araba zorla gidiyor. Bp de orta şekerli
Lpgde pek fark olurmu acaba?gaz basıncı önemliymiş sanırım.
Gaz basıncı ne olaki acaba?