mühürlü de olsa app ye ceza kesiliyor mu kesin?
Printable View
Aramızda mühürlü appden ceza yiyen varmı ?
Beşiktaş baskı diyorum, absürt patates askılardan bahsetmiyorum
Beşiktas Baskı ile benı durdurdular arabam 34 plaka Ank de cevırmeye gırdım
app plaka mevcut ceza kesılecegım dedı
yalvar yakar bı dekılde ıkna ettım orjınal plakam arabadaydı
bıraktı
bende orjınal plakalara dondum
kımse ıle bı plaka yuzunden muhatap olmak ıstemıyorum gerek yok
412 tl ıyı para bu zamanda yazık
Benim arabanın dosyası sincan emniyetinde. Buraya mı başvurmam gerekiyor yeni plaka için?
Bu gün biraz trafiğe çıktım, E5, TEM biraz 50-60km yol yaptım, özellikle plakalara baktım, sadece 2-3 tane Beşiktaş APP gördüm. Kesikli hiç görmedim. BMW sinden Mercedesine, lüks SUV larından modlu arabalara tüm arabalarda standart plaka takılıydı. Millet ya tırsmış standarda dönmüş, ya da bana denk gelmedi.
APP filan takmadım ama, Bu APP plaka takanlar görenler off ne app yada modifiye mi sanıyorlar?. Ayrıyetten bir yandan iyi olmuş bazı değişik plakalar var yok 3d yok bilmem ne nedir arkadaş ya
Olaya sadece modifiye olarak bakmayın ben simetri takıntılı olduğum için harflerin uyumuna düzgünlüğüne çok dikkat ederim. Kimse görsün beğensin diye yapmıyorum.
Eski aracımdan bir foto paylaşayım. BJK app 2008den beri bütün araçlarımda kullandım. Olaya off ne app takmış vs değilde bazı insanlar temiz düzgün şeyleri seviyor diye bakmalısınız :)
http://i.hizliresim.com/gyGOdb.jpg
Motosiklete orjinal tip biraz küçük plaka bastırcam mühürlü ceza yermiyiz orjinal tip dahi olsa
Cemiyetin kendi verdiği app ye ceza yazmazlar diye düşünüyorum.Ama internetten siparişle alınıp takılan app plakalara sıkıntı çıkarabilirler mesela plakanız 61 ama internetten sipariş verdiğiniz plaka ankarada veya istanbulda basılıp yollanıyor Mühürün ortasında 34 veya 06 yazıyor.Ceza yazmak isterse onu bahane edip yazabilir düz app plakayada.Ama kendi bulunduğunuz yerden app çıkartırsanız ceza yazılma durumu zor gibime geliyor.
Asayiş + trafik çevirmesindemi oldu yani trafikten biri çevirip asayişe bırakıyor kimlik vs yoksa tamamen trafik çevirmesimiydi ?
Birde mühürlü müydü plaka ? benim araç 06 plaka ankara mühürlü beşiktaş app varda 1-2 asayişe girdim çıktım çapraz varexe app ye basıklığa bakmadı bagaj iç arama kimlik gbt yapıp yolladılar , çiftlik kavşağından çiftliğe dönünce durdurdular
http://i68.tinypic.com/2qjbwd3.jpg
Benim bu plakalar çift mühürlü, emniyet tarafından verilen plaka. İsterlerse bunları da sorun ediyorlar anladığım kadarıyla?
Fotoğrafı foruma yükleyince ters çıktı nedense. Düzeltme paneli olmadığı için değiştiremedim. Kusura bakmayın arkadaşlar
Bende besiktas baski muhurlu app var orjinalleride duruyor ancak kotu durumdalar. Onlari yenilemek icin ruhsatla beraber eskileri goturmem yeterli mi ? yoksa ruhsat sahibide olmasi gerekiyor mu yenilerini alirken ?