Up up up ....
Printable View
Ekle o yazıya.. 2 tip plaka olsun, bir tanesi standart plaka, öteki APP plaka.. APP plakada yıllık plaka vergisi alınsın. Sihirli kelime burada "vergi".. Jet hızıyla işleme girer.. Ama sekip normal plakaya da vergi gelirse ona bişey diyemem :D
Anlamadığım durum şu abi internetten insanlar plaka yaptırmasın diye böyle bi cezai durum başladı,fakat benim yaptırdığım plakayı bizzat trafik kendisi veriyor ruhsatımla birlikte gidip yenisini bastırıyorum eski plakalarımı alıp kırıyor.Polis buna ceza yazarsa gerçekten saçma bi durumla karşı karşıya kalacagım:)
Ön plakam baya bi yamulup, büküldü. Yeni tampon alınca da o yamuk plakayı takmadım, 15 gündür ön camda geziyorum. En uygun randevuyu da Çatalca trafikten alabildim. Normalde dikdörtgen ön plakamı bu sefer kare bastırma durumu olabilir mi? Arkada herhangi bir deforme yok. Yenileme işleminde her ikisini de götürmem gerekiyor mu?
İşyerımın konumu dolayısıyla e5 ten gecen aracları 30 dk ıcın ınceledım. Neredeyse gecen 10 aractan 3 tanesınde app plaka vardı.
App kullanan okadar cok arac varkı, sadece kıme denk gelıyorsa ona ceza uygulandıgını dusunuyorum.
plaka yenileme için randevu alayım dedim maltepe şube önümüzdeki 5 gün dolu gözüküyor :D
randevusuz gitsem olmaz mı acaba :D
Merak edenler icin cumartesi araci muayeneye goturdum app plaka ile herhangi bir sorun olmadi ozellikle araclarin plakalarina baktim 10 aractan 3-4 ü app plakaliydi vezne kisminda afis vardi emniyet standartlarina uygun olmayan plakalara cezai islem uygulanacak diye
motorum ve ıkı arabam app lı ama muhurlu ve yasal muhurler hatta typerınkı dırek besıktas subede basıldı besıktas baskı olarak muhurle beraber. okunmama derdı yok gorunumde sorun yok. daha bısı dıyen olmadı bakaaz duruma
Benim şahsi fikrim tamamen karşılaştığınız memurda bitiyor iş. Bu app muhabbeti ilk çıktığında çevirmeye girdim. Mühürlü app vardı araçta(mühür mavi kısımda o yüzden direk belli olmuyor). Memur araca yaklaşırken eğildi -tahmin ediyorum- mühürü gördü. Ehliyeti istedi kontrolünü yaptı, iyi günler beyefendi gidebilirsiniz dedi.
Ama şuradan okunanlara bakılırsa cinsine denk gelince de sıkıntı.
Orjinalleri alıp kaza yaptım yamuldu bunu takmak istemiyorum dersen sorun olacağını zannetmiyorum.
Çift-tek plaka basımı isteğe göre değişiyor sanırım(Emniyetin bana verdiği kağıtta çift diye belirtmişlerdi). Ben çifti değişiyor zannettim diğerini de kendim büktüm deyip saflığa vurursan sorun yaşamazsın sanırım.
Ben hala APP ile geziyorum, 3 kez cevirmeye girdim. Cok sükür kimse bişey demedi.