Kısacası diyorlar ki
-Lüks araç sizin neyinize
''Oturun oturduğunuz yerde,binin altınızdaki fakir arabalarına''
Printable View
Kısacası diyorlar ki
-Lüks araç sizin neyinize
''Oturun oturduğunuz yerde,binin altınızdaki fakir arabalarına''
Cahilliğin yaşı yok tabi..
Aklıma bir soru daha geldi :) Bir ülke vatandaşı gelen ek vergiye neden sevinir ?
Üretim yok bişey yok, vergi ile çark dönüyor.
sistem köle gibi çalışıp vergi ödemek. Son zamanlarda vergi dairelerinde bedava ekmek dağıtıyorlar sanki. İnsanlar vergilerini önce ödemek için sırada birbirlerini dövecek neredeyse.
Ben kısaca special tax diye çevirip açıklamaya çalışıyorum adamlara, ancak şpeşıl tenkş anlıyorlar ilk başta :) yok diyorum bize özel teşekkür, bize özel vergi var. Yemin ediyorum garipsiyorlar, verginin vergisi var dediğimde acaba sen hükümeti sevmeyip iftira atıyor olabilir misin diyeni var :) adamlar inanmıyor yani gerçek olduğuna ötv nin, ispatladığımda ilk tepki fuck oluyor :) special consumption tax our heart
Dünyanın Hiçbir ülkesinde Otomobilden bukadar vergi alınmıyor
Benzindesen Keza Ucmuş
Yani Amaçları Ney Ötv Dedigimiz Özeltüketim Vergisi Degilmidir ? otomobil herkezin kullandıgı taşıt aracı kullanmayan kalmadı artık özelimi kalmış soygun arkadasım soygun
SEKTEREN sevilir, seven sekterilir...
Bu zamlarlada bişey değişmicek gene 110 golf alan 130 alacak daha çok hava atmaya çalışıcak 130 milyarlık arabam var diye
Bizim millet sıfır otomobil kafasında kurtulmadığı sürece yada 2 yılda bir araç değişmeden vazgeçmediği sürece düzelmez.
Parası kıymetli aklı salim olan şu şartlarda kılını kıpırdatmaz , araba falan almaz. O zaman da gerçi resti görüp, yalandan bir ötv indirimi haftası yaparlar millet saat kurup koşa koşa bayiye gider. Kısaca af buyurun ama bizim milletten bir *** olmaz.
Osmanlı bilgisine güvendiğim @Evo34 nickli abiyi bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı yapmasını rica ediyorum
biz zaten hep %45 lik alıyoruz :hihih::hihih::hihih::hihih::hihih: