Hey maşallah. Bence boşuna km takıntısı yapıyoruz. Artık bunları aşmamız lazım. Günümüz motorları düzenli bakımla 500 bin kmleri görüyorlar.
Tabi 2.elde nasıl kullanıldığını bilmiyorsun o zamanda hak veriyorum takıntıya.
Printable View
Bizimde ticaride Albeamız vardı. Ben haftada 1-2 kere çıkardım canım sıkılınca. Bu albeanın en tav olduğum özelliği her deliğe istisnasız girebilmesidir. Eralar, Linealar trafikte beklerken Albea ile tık tık tık köşe bucak her boşluğa girip trafiği yarabilirsiniz :D
Albea tam görev adamı ama bu kadar mı rezil oturuş pozisonu ve direksiyon açısı olur. Bi arabada hiç mi sürüş zevki olmaz. Albea'da cidden yok. Yıllarca oto kiralamada çalıştım uzaktan alıp gelincek araba albea ise gitmemek için türlü bahaneler arıyordum.
1.150.000 km de kapak açmamiş hatasız sadece tamponları değişmiş çikma sattım. 2006 modeldi ve ip gibiydi.
Gecenlerde ticari'den çıkma km'si düşük doblo aldık.Plaka sahibinden başka kimse kullanmamış ve arac gayet temiz ve KM'si düşük. 173.bin k Yani diyeceğim o ki.. Araç hor kullanılmamışsa alın.
Vay arkadaş 1 milyon km az buz değil. Mercedes Honda yaptığı zaman işte Mercedes farkı işte Honda farkı oluyor.
Al işte milletin burun kıvırdığı Fiat. Hiçbir üretici 200 bin km de bitsin diye motor üretmez bence.
Herşey bakım bakım.
Ne güzel demiş atalarımız: "Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur"
Bundan 4-5 yıl önce rizeye gittimde Taksi çıkması w124 300D vardı sahibine sordum kaç km'diye 1.000.000 km'den sonra bakmayı bıraktım demişti:D ama hala saat gibi çalışıyordu.
Günümüzde artık bütün motorlar belli bir seviyeye geldi Multijet'ler Dci'lar adam gibi bakılarsa hepsi 500-600 km'yi deviriyor iş kullanıcaya bağlı