User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1976 DATSUN 280Z Çizimim

OrhanOzvatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1976 DATSUN 280Z Çizimim

Merhaba Techturkey ailesi. Yeni çizimimle sizlerleyim.

Amerika'dan gelen sipariş isteği üzerine aracı çizip Amerika'ya postaladım Aracın 1978 de çekilmiş orijinal fotoğrafı üzerinden çizimi yaptım. Zaten Japon klasiklerine ayrı bir ilgi duyuyordum ve beğendiğim bir otomobili bu şekilde çizmek nasip oldu. Umarım sizde videosunu izleyince beğenirsiniz

Lütfen Youtube kanalıma ve sosyal medya hesaplarıma göz atmadan geçmeyin Takip te ederseniz çok memnun olurum

Youtube: youtube.com/orhanozvatan
    Instagram: @orhanozvatan
    Facebook: facebook.com/OrhanOzvatanART

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşığım ben bu arabaya para olsa da klasik araba diye yurtdışından getirip toplasak. Şöyle twin turbolu bir l28 mis gibi olur

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun 79 model normal kasasından vardı bizde almanyadan bi tanıdık getirmişti yıllar önce dönerken 1995 de filan biz satın almıştık 5 6 sene ikinci araba olarak durdu sonra sattı peder. Alan kişide farklı bi teyp taktırıyo bunun konsoldaki malzemede baya yumuşak yanıcı bişey. Artık kısa devremi oldu ne olduysa yanmış araba otobanda çok üzülmüştüm
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun 79 model normal kasasından vardı bizde almanyadan bi tanıdık getirmişti yıllar önce dönerken 1995 de filan biz satın almıştık 5 6 sene ikinci araba olarak durdu sonra sattı peder. Alan kişide farklı bi teyp taktırıyo bunun konsoldaki malzemede baya yumuşak yanıcı bişey. Artık kısa devremi oldu ne olduysa yanmış araba otobanda çok üzülmüştüm
    En son 78 modeli yokmuydu ya ? Kafam karıştı şimdi . Sizdeki 280zx olabilir mi

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En son 78 modeli yokmuydu ya ? Kafam karıştı şimdi . Sizdeki 280zx olabilir mi
    Şimdi aradım sordum babamı ya 76 yada 78 di dedi. Ama zaten bizdeki normal sedan. Yeşil renk döşemeler kahverengi baya güzel bi arabaydı. Parça sıkıntısı olmasa satmazdı muhtemelen.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi aradım sordum babamı ya 76 yada 78 di dedi. Ama zaten bizdeki normal sedan. Yeşil renk döşemeler kahverengi baya güzel bi arabaydı. Parça sıkıntısı olmasa satmazdı muhtemelen.
    Kafam iyice karıştı şimdi s30z (240z ,260z ve 280z nin kasa kodu )kasa sadece coupe olarak üretilmemiş miydi ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşığım ben bu arabaya para olsa da klasik araba diye yurtdışından getirip toplasak. Şöyle twin turbolu bir l28 mis gibi olur
    Yurtdışında tam da böyle bu kombinasyonda süper örnekleri var. Bende Fugu-z u çok beğeniyorum

Sanırım sizdeki Datsun'un 510 yada 610 modellerinden biriydi. Günümüzde ulaşılması çok zor bir araç, bindiğiniz için gerçekten çok sanslıymışsınız

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sonraki makyajlı olan siyahı benim evin yanında 3 yıl yattı. 8bin tl diyordu, alamamıştım o zaman. Şimdi olsa donumu satar alırdım.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onubunu bırakında adam ne çizdi bea eline sağlık kardeşim şu benim düldülü çizebilirmisin rica etsem
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onubunu bırakında adam ne çizdi bea eline sağlık kardeşim şu benim düldülü çizebilirmisin rica etsem
    Teşekkürler, sadece sipariş üzerine çizim yapmaktayım Bilginiz olsun

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sonraki makyajlı olan siyahı benim evin yanında 3 yıl yattı. 8bin tl diyordu, alamamıştım o zaman. Şimdi olsa donumu satar alırdım.
    Kim bilir belki yine öyle bir fırsat gelir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler